- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo na 12 e!!!!!!
Edno momi4e na 12 godini se proslavi tuka v grada kato "nai-golqmata k" za 2 meseca e minala celiq ni kvartal i ne i stiga 4e za malko priqtelite i se otkazaha ot neq i i kazaha da spre, no tq ne i tva e4e ne samo tuka kvartala emi po4na sega i v edno drugo malko grad4e tam deto jivee baba i, i tam kato hodi na gosti pak produljava i tam ima klientela
Daje polu4ava i eroti4ni SMS pr. Nqmam turpenie da te e*a v guza i tam podobni. Prosto sum izumena
![]()
![]()
Na kude otiva tva poklenie - svqt na kurvi i kurvari
![]()
![]()
![]()
Това дете или много лъже или ако наистина е тръгнало така наред, по-добре стой далече от него, че те такива сеят зарази дори и само като ти проговорят.
Еми така е трябва да свиквате .. Всичко отва на там .. Каквото си е решила тя това е. В този момент трябва нейните преиятели да се застъпят зад нея -трябва да проват с думи или в противен случей с по груби мерки за да влезне в пътя .. Кво е това 12 год. момиче са курв* ще ми става ..
![]()
svqt na kurvi i kurvari
Za jalost si prava, ve4e vsqka vtora e kurvi4ka
Идва апокалипсиса.
Огън и жупел ще вали от небето, а месата на грешниците ще цвърчът над адските огньове.
Не се безпокойте.
Еми има ги е...
вий пък к'во й се месите?
To kato cqlo nqma tochno opredelenie za tva ponqtie "kurva". Sega gore-dolu edno momi4e celuvali se s mom4e, sled edna sedmica s drugo nqkoi go narichat Kurva-6tom tezi sa kurvi to tazi 12 godishna kak 6te q nare4em? Zashto vsqka 2-ra trqbva da bude nari4ana K. Spored men ako za da ne si kurva trqbva da si visi6 vku6ti, edinstvenoto koeto trqbva da pravi6 e tva da 4ete6 i zubri6, da hodi6 po moda 80-te i da nqma nikakuv kontakt s mom4eta (ili ako ima da sa su6tite zubari) to togava az predpo4itam da sum normalna k !!!![]()
![]()
![]()
не се месим-възмущаваме се
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
Whisskas Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 10:40 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ха-ха,темата е супер банална,но защо ли ми се струва по начина по който говориш...че едва ли не завиждаш на това момиче...Хммм....
--
hahahahahahah ne boi se mili4uk ne i zavijdam. Padam si po serizoni raboti, i uhajori si imam dostatu4no![]()
![]()
![]()
ами въпреки че доста ме самнявам да е истина ....както и да е ..
тва да си на 12 и да си курва е голямо постежение направо си е гордост в живота !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Dai da q vkarame v rekordite na gines...
Nai malkata k spala s dve gradchena na 12 godishna vyzrast...
Ахах тая на 12 и баси курвата боже ,божее.И я дай скайп ,нещо такова да и кажа ,че така не трябва![]()
иииха айде ако и имаш номера дааи насам...![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Първоначално написано от Не го познавате
![]()
![]()
Познавам такива момичета, наистина не е за вярване, но е факт.
Важното е че не всички са такива, това опира и до възпитание.
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Хубаво е че разказваш историята си в трето лицеПървоначално написано от milo_Pilence
![]()
![]()
![]()
Никой не разбра че си ти
![]()
![]()
![]()
![]()
Горкото дете... Вреди много на себе си, прекалено е малка за да бъде наясно какво иска, и си създава много много грешни представи за секса... На тази възраст е много лесно да бъдеш използван...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
vie pa kat sa proebete na 15 kakvo si mislite che ste po ralizchni ot neq li ? taka e reshila da si jivei jivota taka go jivee skoro shte i pisne i shte strada![]()
Защо не оставите момичето намира? Така си е решило. Може в един момент да се опомни, а ако не - нейна си работа. Ще си кеси на магистралата.
Черен Принц
В 5-ти клас имах приятелка,познавахме се от детската градина,седяхме след това на един чин....Какво и стана,не знам.Пубертета ли я хвана...така и не си го обясних...ама..един ден идва и ми вика.."-Правих кавали?!?!?!"Аз с лапешкия си акъл седя и се чудя аджеба как ги е измайсторила и после ще свири ли на тях?Гледам я умно,после тъпо,тя ми споменава и за свирки,ама аз пак си мисля за духови инструменти...
Най-накрая ми обясни,че им правела френска-на някакви,дето ги познавала от няколко часа!
Аз шах и мат-не я познавах в тая светлина,а и си мислих че сме прекалено малки за подобни неща.Та така,светна ме тя по някои въпроси относно мъжката анатомия...След месец,два нещата загрубяха.Почнаха да я викат какви ли не,правеше им свирки когато си поискат,направи го за сефте в 6-ти клас и репутация и на минетаджийка стигна до там,че целия град я знаеше с този прякор.Доста отдавна се "отлъчих от нея",защото нямах място в средите и,просто и мен щеше да замъкне...Стигна до там,че правеше свирки между гаражите на блоковете,а желаещите се редяха на опашка-АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ.Беше пълна трагедия-не слушаше никой,нито майка си,нито баща си-никой!На нея и правеше кеф да дреме под мостовете и да им върти.Като стана време да завършва училище,я гледам си хванала приятел.Горкото момче-най-вероятно не беше наясно,че като я целува-все едно лапа онези раоти на целия ни град!Пълен боклук!И все още е с този.Явно се е спряла...не знам...
Струва ми се,че на такива им хлопа дъската,нещо сбъркано има в тях-мазохисти ли са?Какви са?Така и не разбрах!Честно казано не искам и да знам!!!![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Тая за ква се мисли да ми краде работаташегувам се разбира се .Ами аз много не одобрявам тези неща които тя върши
Ми ве4е нищо не ме изненадва. Да ходи и да си троши главата и дано в най-скоро време да лепне някоя болест 4е току виж така се освестила.![]()
![]()
Робинята на Quench
Е и? Кво толкова е станало? Много момичета на 12 вече го правят. Айде стига вече с тези изцепки дето ги пускате, все едно за пръв път чувате или виждате. Това от години е нормално. Поколенията се развиват по-бързо и не трябва да ги съдим. Вие като сте изостанали е друг въпрос.