- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OLELEE
S PR MI SME ZAEDNO OT GODINA I 5 MESECA..NO NAPOSLED1K TOY MN SE PROMENI..SKORO ME POPITA,DALI ISKAM DA SE SAMOUBIEM DVAMATA..BESHE SERIOZEN
6 и 7 точка от правилника.
moderated by Coki
/closed
![]()
![]()
Kakvo ???
E dano temata da e bazik ...![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
съжалявам, че трябва да ти го кажа, но според мен приятеля ти е "леко" лудслед като обичаш даден човек ти би направил всичко само и само той да е щастлив, а не да го тласкаш към самоубийство! бъди реалистка и погледни нещата от действителната им страна - промяната не е в положителна посока и това вече проличава, затова недей си губи времето в подтискащи мисли и чувства, а живей своя си живот... макар и без той да е част от него...!!!
и защо иска да се самоубивате? хах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Kaji mu da se grumne pyrvi i posle se pravish na udarena1 lud po malko
![]()
Smetni ako zeme knishka toia ....
![]()
Prosto neznam ot kade niknat takiva deto mislqt kak da si teglqt kurshuma a i ne samo na sebe si i na choveka koito obichat
якооо ! ххахахха
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi mnou e prosto.....ima nekuf problem i iska da se samoubie i poneje mou te obi4a iska i ti s nego.....ama da ti kaja toi e malko CRAZY
От друга страна - това е истински начин да докажеш дали обичаш наистина някой и си готов на всичко за него, Дори да "отидеш във вечността" заедно с него.![]()
BEGANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tova e mnogo stra6no da ti kaja!Ti na kolko si(izvinqvai za vaprosa)Verno ti kazvam ako e bil seriozen po-dobre govori s nego.Ako useti6,4e ne6tata se razvivat v posoka lo6a za teb,dori samartonosna kakto kazah po-gore
BEGANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!![]()
Приятелят ти е ненормален...друго обяснение не виждам.
Приятелят ти правил ли си е тест за лудост ?!?!май НЕ
![]()
Ако наистина е бил сериозензащо го иска ?
Опитай се да разбереш какво чувства че чак да иска да се самоубие ?!?!
помогни му с нещо !
и защо пък да иска с тебе да се самоубие ?!
![]()
Нищо не разбирам че той ако наистина те обича
![]()
![]()
![]()
![]()
няма да иска да се убиеш
или може би иска да сте заедно в един по-добър свят
![]()
но ще е гадно и за двамата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na priatelqt ti tazi godina i 5 meseca mai ne mu se e otrazila mn dobre po otnoshenie na mislovnata i moza4na deinost kato cqlo![]()
![]()
za da ti kaje taka
psp-nishto li4no ama po dobre go ostavi tozi
![]()
I az taka milsq...gledai jivota si a ne kak da sloji6 krai na negoПървоначално написано от anito.sl
![]()
Сигурна ли си, че е бил сериозен? Ако е бил... няма какво да правиш с него, въпреки годината и петте месеца, през които сте били заедноКолкото и гадно да звучи, спасявай се, докато можеш! И все пак, много странно ми изглежда наистина да го е мислел това
![]()
![]()
AMI SAMOUBIITESE
![]()
![]()
![]()
Оригинална си като се замисля.А относно темата:ами най-добре ще е да говориш с него и да помислиш върху това дали си нещастна или не,защото ако той се е променил това не е човека,който си обичала.Първоначално написано от Ninska