- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- косопад/момче-18г
Отиваш в аптеката и питаш за ампули против косопад.Вървят около 1,50 лв./бойката.Има други ампули за подхранване на косата със витамини,пшенични,пчелни и какви ли не други глупости.
Точно днес за втори път си слагам такава ампула на косата,щото много я изтощих и чакам ефекта [-o< Та тези ампули на чиста и влажна коса се втрива в корените съдържанието и се оставя да изсъхне естествено(без сешоар).въздържай се да си слагаш гелове,пяна...От това също се изтощава косата.
Вземи си хининова вода.Тя по същия начин.
Слагай си от ампулите поне на седмица по веднъж.Сигурна съм,че ще има ефект.Вземи си някой хубав балсам или маска за коса и си ги прави,ако не на всяко миене,поне на през миене.Ако ти е дълга косата,намали я колкото може повече-това също изтощава скалпа,направи си прическа,при която не се изисква мацотенето с гелове и др. за да ти почине известно време кожата.А и ако продължиш да ги ползваш,купувай си само качествени неща-от по-ефтините ТАФТ,след това лореал и т.н...
Косата зависи и от цялостното физическо(психическо също)състояние на човека.Ако имаш някакви други заболявания възможно е от там да дават ефект,който влияе на косата ти.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???