.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Hitrite Me4eta - Karu4ki
    Guest

Obi4am q s cqloto si surce...

Obi4am q ! Tq e strahotno momi4e, nqma druga kato neq... az ne sum i kazal puk i sum prekaleno sramejliv za da napraq dori i tova ? tq e nai-unikalnoto momi4e

ot 1 mqsto sme vsi4kite vijdam q vseki den 4atim v IRC durji se strahotno , razbira me az su6to neq. vsi4ko e ok imame shodni interesi... kato si lqgam ne zaspivam vednaga ami si mislq za neq postoqnno i neznam kude se namiram

Мега фен Аватара на iiirish
    общуването в чата не е начин да опознаеш напълно даден човек, още по-малко да вникнеш в чувствата му. на вас ви трябва да се виждате някъде навън за да пречупите още повече растоянието по между ви. само така ще разбереш както изпитва наистина - липсва ви близост за изясняване на отношенията. така че постарай се да се срещате, а не просто да чатите с часове

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    I ako tolkova si vluben v neq i go priznai!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Какво чакаш още!Преодолей някак срама и й признай за чувствата си!Успех \/

Hitrite me4oci - karu4ki
    Guest
    exxx... za men e mn trudno,no shte se postaraq...

predi sedmitzi v 1 podlez pusnax stotinka na 1 pi4 det svireshe ... i mi kaza uspexi v lubovta ei

moje i da sum pod nivoto i ... koi znae..

aide 4ao zaminavam da qm pizza xaxa

Повече от фен
    Град
    Луната
    Пич разбирам те какво ти е.И аз в момента съм влюбен в едно момиче и смятам тези дни да действам и да й кажа какво изпитвам към нея.Така,че бих ти дал съвета и ти да направиш същото няма защо само да криеш чувствата си и да се измъчваш мислейки за нея.Тя няма да те изяде ако и го кажеш.Ще се зарадва.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    sled kato tolkova mn q obi4ash prosto i kaji

FiRe_LaDy
    Guest
    Kak mi se iska i az da procheta ili chuq tezi dumi ot momcheto,koeto obicham ...
    Inache nedei se sramuva!Kaji i tova,koeto mislish,kolkoto i da ti e trudno.Zashtoto moje i tq da te haresva,a po tozi nachin da izpusnesh shansa si.Deistvai!S teb sym

Фен
    Град
    v edna lokva
    kato tolkova q haresva6 i kaji

;]

chata ne e mqstoto za zapochvane na "vryzka" .. izlezte .. na kafe.. na razhodka kadeto i da e.. govorete si kakto obiknovenno .. taka i za dvamata vi shte e interesno.. i taka shte stanat neshtata..
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Отпусни се и й кажи. След като си допадате взаимно няма начин да не се получи. А тя може би и това чака , затова давай смело!Успех!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Помисли малко ... и давай забрави всички пречки и действай импулсивно - тфа е моя съвет
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    sled kato q obi4ash tolkova napravi usilie i i kaji zashtoto tq moje da ispitva nqkakvi 4uvstva kym teb,ne se ot4aivai ako te sa samo priqtelski,zashtoto lubovta trygva ot priqtelstvoto

Повече от фен
    Град
    Луната
    Знаете ли мислих,мислих но така и не успях да измисля как точно да й го кажа.В смисъл Ок. ще излезнеме на кафе примерно но какво точно да й кажа?
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

q si preodolei straha vij se na jivo s neq i togava pochni da govorish

Фен
    Град
    nqkade tam...
    влюбен си но едва ли ти казвам нещо ново.. да т икажа незнам какво точно да те посъветвам има 2 вариянта : 1-я ще се съберете 2-я ще стане мн кофти ако тя иска да сет само пр-ли и не подозира за чувствата ти.. кой е твоя случай нз.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си