.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ~Ot4aQnAtA~
    Guest

SkYsAn pReZeRvatIf??!

zdr-te!Zna4i problema e 4e s moq fr pravihme sex tazi ve4er,no prezervativa se skasa!Poneje ne sam mn navatre s ne6tata iskam da pomolq nqkoi da mi razqsni - kakvi hap4eta da si kupq i koga trqbva da si napravq test za da sam sigyrna 4e ne e stanalo ni6ty!pls otg

10x predvaritelny

1. научи се са пишеш
    2. научи първо малко неща за секса преди да го правиш
    3. отиди и си купи "Постинор Дуо" от аптеката 12 лв. е, 2те хапчета се пият едновременно
    4. след 1 седмица си вземи тест за бременност и си го направи

Guest
    trqbva da si kupish postinor duo! otidi v aptekata i si vzemi 2 hap4enca sa i trqbva da se vzemat do 72h sled gafa ae napravo utre sutrinta otidi i si gi kupi! a testa sled 1 sed si go napravi uspeh

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аз ще допълня освен за хапчетата,а и за презерватива.След като се е скъсал,трябвало в да огледаш презерватива дали всички скъсани парчета са около него,понеже понякога парчета от него остават във влагалището и се развива инфекция.Тогава се ходи на доктор и работата става по-сложна.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Постинор от аптеката..пише си в упътването.
    Теста след 1 седмица
    Другия път преди да стане грешката вземи да се образоваш

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Аз ще допълня освен за хапчетата,а и за презерватива.След като се е скъсал,трябвало в да огледаш презерватива дали всички скъсани парчета са около него,понеже понякога парчета от него остават във влагалището и се развива инфекция.Тогава се ходи на доктор и работата става по-сложна.
    Това с презерватива наистина е важно!

ето до каде е стигнал светът

Мега фен
    Град
    SF
    Или Постинор или Ескапел, тея новите. Аз ли4но не съм ги пила но казват 4е са същите като Постинора... пий ги до 72 4аса след гафа,ама колкто по-скоро толкова по-добре. Тестът след поне 1 седмица

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    А между другото някой знае ли колко струват тея ескапел че и на мен ми трябват

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    А между другото някой знае ли колко струват тея ескапел че и на мен ми трябват
    Предполагам, че и те ще са 11-12 лева

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си