.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Наркоман?

Hybrid View

за мен наркоман е човек готов да даде много за една доза херо

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Наркоман за мен е човек с психическа и/или физическа зависимост към някое наркотично вещество ( аз не броя в това число алкохола и цигарите, въпреки че би трябвало). Ако смъркаш амфети веднъж на 1-2 месеца като отидеш някъде и се ограничиш саммо с това, не си наркоман. Ако без амфети не можеш да отидеш никъде, защото не ти е кеф без тях, си наркоман.
    Но това си е просто моето субективно мнение
    suglasen sum
    Оооо не съм съгласна с вас!Амфетите не водят до пристрастяване,а само до леко зарибяване!Виж коката и хероина са друго нещо!Ако смъркаш няколко пъти дори и в месеца да е,тва не те прави наркоман,защото очевидно ти не зависиш от него и можеш и без съответния вид наркотик!Друго е всеки ден хероин и така нататък,различно е!
    Сега ти чу ли се какво каза? Амфетите не водели до пристрастяване... И шоколада води до пристрастяване ако го лупаш всеки ден, а ако достатъчно дълго веме смъркаш по 2-3 пъти в месеца амфети да видим ще можеш ли да спреш. В един момент "Мога, но не искам" става "Не мога, но не си признавам" и тогава вече си наркоман.

Сега понеже си на амфети, казваш "Това е различно" . Ако беше на кока друга песен щеше да пееш "Тя коката не води до пристрастяване...

А,и каква е разликата между пристрастяване и зарибяване
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Наркоман за мен е човек с психическа и/или физическа зависимост към някое наркотично вещество ( аз не броя в това число алкохола и цигарите, въпреки че би трябвало). Ако смъркаш амфети веднъж на 1-2 месеца като отидеш някъде и се ограничиш саммо с това, не си наркоман. Ако без амфети не можеш да отидеш никъде, защото не ти е кеф без тях, си наркоман.
    suglasen sum
    дам дам ... вярно е... но най-големи наркомани са тея дето са се пристрастили към херцата ... е тфа вече е гадно
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Голям фен
    Град
    Stz
    suglasen sum
    Оооо не съм съгласна с вас!Амфетите не водят до пристрастяване,а само до леко зарибяване!Виж коката и хероина са друго нещо!Ако смъркаш няколко пъти дори и в месеца да е,тва не те прави наркоман,защото очевидно ти не зависиш от него и можеш и без съответния вид наркотик!Друго е всеки ден хероин и така нататък,различно е!
    Сега ти чу ли се какво каза? Амфетите не водели до пристрастяване... И шоколада води до пристрастяване ако го лупаш всеки ден, а ако достатъчно дълго веме смъркаш по 2-3 пъти в месеца амфети да видим ще можеш ли да спреш. В един момент "Мога, но не искам" става "Не мога, но не си признавам" и тогава вече си наркоман.

Сега понеже си на амфети, казваш "Това е различно" . Ако беше на кока друга песен щеше да пееш "Тя коката не води до пристрастяване...

А,и каква е разликата между пристрастяване и зарибяване
    Първо никой не е казал че ся съм на амфети или квото и да било!Второ има разлика между зарибяване и пристрастяване!Зарибяване о е временно и ти омръзва!Мисля че всички много добре знаем какво е пристрастяване да не обясняват!И трето чувате ли се че 2-3 пъти в месеца е много?!Просто има някои неща които не мога да ви ги обясня и вие сами трябва да се сещате!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Анфетите наистина са най големите боклуци щото са пълна химия. Едно познато момче за два месеца буквално си изтри моцзъка с тия говна, а беше много добър майстор, имаше си негов си бизнес и си еба майката на всичко щото беше големио тарикат в квартала...
    2т. системно

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Първо никой не е казал че ся съм на амфети или квото и да било!Второ има разлика между зарибяване и пристрастяване!Зарибяване о е временно и ти омръзва!Мисля че всички много добре знаем какво е пристрастяване да не обясняват!И трето чувате ли се че 2-3 пъти в месеца е много?!Просто има някои неща които не мога да ви ги обясня и вие сами трябва да се сещате!

Аз къде съм казала, че 2-3 пъти в месеца е много? Чети малко...Ако не се лъжа, казах, чв 2-3 пъти в
    месеца не е много, а става зле когато станат повече. Ти се опитваш да ме убедиш, че амфетите били
    различни от другите дроги, че не можело да се пристрастиш, което абсолютно не е вярно. Това е.

А реших, че си на амфети, защото всички които познавам и смъркат, говорят точно като теб...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    Stz
    Не бе!Явно и двете не сме се разбрали правилно!Дрогата си е дрога!И ва никакъф случай не мога да кажа че амфетите не са или не6то такова!И те са си 100% дрога,но просто не е толкова лесно и бързо пристрастяването,както при много други!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си