- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркоман?
за мен наркоман е човек готов да даде много за една доза херо
Сега ти чу ли се какво каза? Амфетите не водели до пристрастяване... И шоколада води до пристрастяване ако го лупаш всеки ден, а ако достатъчно дълго веме смъркаш по 2-3 пъти в месеца амфети да видим ще можеш ли да спреш. В един момент "Мога, но не искам" става "Не мога, но не си признавам" и тогава вече си наркоман.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Сега понеже си на амфети, казваш "Това е различно" . Ако беше на кока друга песен щеше да пееш "Тя коката не води до пристрастяване...![]()
А,и каква е разликата между пристрастяване и зарибяване![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
дам дам ... вярно е... но най-големи наркомани са тея дето са се пристрастили към херцата ... е тфа вече е гадноПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Първо никой не е казал че ся съм на амфети или квото и да било!Второ има разлика между зарибяване и пристрастяване!Зарибяване о е временно и ти омръзва!Мисля че всички много добре знаем какво е пристрастяване да не обясняват!И трето чувате ли се че 2-3 пъти в месеца е много?!Просто има някои неща които не мога да ви ги обясня и вие сами трябва да се сещате!Първоначално написано от rosskata
Анфетите наистина са най големите боклуци щото са пълна химия. Едно познато момче за два месеца буквално си изтри моцзъка с тия говна, а беше много добър майстор, имаше си негов си бизнес и си еба майката на всичко щото беше големио тарикат в квартала...
2т. системно
Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Аз къде съм казала, че 2-3 пъти в месеца е много? Чети малко...Ако не се лъжа, казах, чв 2-3 пъти в
месеца не е много, а става зле когато станат повече. Ти се опитваш да ме убедиш, че амфетите били
различни от другите дроги, че не можело да се пристрастиш, което абсолютно не е вярно. Това е.
А реших, че си на амфети, защото всички които познавам и смъркат, говорят точно като теб...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.