Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
Цитирай Първоначално написано от rosskata
Наркоман за мен е човек с психическа и/или физическа зависимост към някое наркотично вещество ( аз не броя в това число алкохола и цигарите, въпреки че би трябвало). Ако смъркаш амфети веднъж на 1-2 месеца като отидеш някъде и се ограничиш саммо с това, не си наркоман. Ако без амфети не можеш да отидеш никъде, защото не ти е кеф без тях, си наркоман.
Но това си е просто моето субективно мнение
suglasen sum
Оооо не съм съгласна с вас!Амфетите не водят до пристрастяване,а само до леко зарибяване!Виж коката и хероина са друго нещо!Ако смъркаш няколко пъти дори и в месеца да е,тва не те прави наркоман,защото очевидно ти не зависиш от него и можеш и без съответния вид наркотик!Друго е всеки ден хероин и така нататък,различно е!
Сега ти чу ли се какво каза? Амфетите не водели до пристрастяване... И шоколада води до пристрастяване ако го лупаш всеки ден, а ако достатъчно дълго веме смъркаш по 2-3 пъти в месеца амфети да видим ще можеш ли да спреш. В един момент "Мога, но не искам" става "Не мога, но не си признавам" и тогава вече си наркоман.

Сега понеже си на амфети, казваш "Това е различно" . Ако беше на кока друга песен щеше да пееш "Тя коката не води до пристрастяване...

А,и каква е разликата между пристрастяване и зарибяване