- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Късате ли си дънки нарочно?!?
Наскоро си скъсах едни дънки, които много обичах и ми бяха страшно удобни!!! Ама веднъж в даскало като седнах и се скъсаха до коляното. Ся мисля да ги разксам още малко, за да мога да ходя с тях поне като малко се постопли де...А вие късали ли сте си дънки нарочно. А някви идеи да и сксам на оперелени места??? Или пък да сложа някви апликации??? Незнам....
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
mi da rqzala sum si gi!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Късал съм нарочно, понеже се ядосах. Аз дънки...обичам да си купя едни и да ги търкалям докато се протъркат от носене и товага двугиТез..нещо като ги обувах и се ядосах..взех ножа и целите ги нацифках. Ходих си с тях само вкъщи. Пътво бяха с игли, после и ги заших...накрая ги подарих на една бивша
![]()
ciganska rabota...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
въпрос на вкус...Първоначално написано от skate_warrior
А какво ще кажете да сложа няк'ви готинки апликации, макар че знам че ся трудно се намират готски..
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
бих казал въпрос на лош вкус..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Имам еди дънки,които си купих от Плевен преди 8 години - тогава ми бяха баят широкички,но пък и тогава нямах шкембе и можех да нося колан. Постепенно те ми се превърнаха в ежедневно облекло - порастнах в тях,тъй да се каже. Те също остаряха с мен - а кви истории съм имал,когато съм бил с тях. Сега те са ми единствената останала "реликва" от "лудите години" - защото кубинките се съсипаха (знам,трудно е,но пък те си бяха стари,казармени,а и аз съм се постарал)
Та тея дънки издържаха до едно куфеене на един олд-скуул метъл купон ,където в героичен опит (пиян на свиня) да коленича,държейки въображаема китара,те се цепанах леко и на двете колена. Но беше лято - и открих,че точно тея дънки са по-удобни с дупките. Сега са скъсани нарочно от прасеца до бедрото с голи ръце (имахте предвид колко стари са били). Много са тежки така - а,да - имам си и дупка на гъза вече - много съм горд с тях!
![]()
НЕ, НЕ СЪМ![]()
Определено... Грозна картинкаПървоначално написано от skate_warrior
Така е--не са приятна гледкаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Е кво да направя като ми се показват космите от краката? 11 см не са толкова дълги косми,нали? :P
daa ama sled tva sajilqvam![]()
Нее, не ме кефи тоя "вкус" 4естно казано![]()
![]()
Робинята на Quench
Амм,не съм си рязала дънки и не смятам..грозно ми изглежда..![]()
Fuck me,i am famous!
ох ох ох .. не ми припомняйте просто .. преди ~1 година бях толко зле,че носех 'разкъсани дънки',розовкото типично пухесто якенце,абеее мани - барби![]()
благодарение на един човек се освестих малкои вече не правя такива глупости..
та нарочно всъщност никога не съм си ги късала /купувала съм си скъсани/ и смятам,че на всеки му стоят по различен начин.. на едни им отива,на други им седи ужасно, и така..
в даскало са ми се късали - на гъза точно - ебаати срамаама замазах положението де..
Ми не съм си ги късала,ама и не е нужно-през път и над път се продават такива.
Абе продават се,ама имат гейска кройка - а и с тях не мога да изглеждам като клошар,което е и целта...
А защо като се облеча като нормален човек (например отивам в центъра на сделка) и ходя по улиците бързо,всеки ходи срещу мен като гардероб,а аз требе да му се свивам,за да не го блъсна? А като излезна с окъсаните дънки,брада на 2 седмици и тениската на Кенибъл същите хора ми правят място да мина... Тъпо,човече....![]()
Аз си ги купувам скъсани![]()
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз така си скъсах любимите дънки, за които бях охарчила наще доста и ги дадох на шивачка, след това сложих от горе апликация много сладка...НЕ ГО ПРАВИ! Отидох 1 на дискотека с тях и тръгнах да се качвам на пулта при dj-я и....ХРСССС изненадааа! Кошмар! скъсаха се на друго място (явно плата е бил некачествен)...е аз разбира се ги донакъсах и казах че тфа е модела, за да не се излагам...бях хита на сезонаПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
nee ama bih iskala.. no me e straha i ne znam kak
![]()
мисля,че само тениската е достатъчна за нужното дело.Първоначално написано от quench
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Неорентирана работа.....
аньаханханаханханаапаахха пахаапахаааааааааааааааа.. ...
Таа..аз предпочитам ЗДРАВИТЕ дънки...Quench 11 см косми![]()
бахаха..абахахахахаапаааа![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не съм си късала дънките....и не смятам да го правя.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.