.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Повече от фен

Късате ли си дънки нарочно?!?

Наскоро си скъсах едни дънки, които много обичах и ми бяха страшно удобни!!! Ама веднъж в даскало като седнах и се скъсаха до коляното. Ся мисля да ги разксам още малко, за да мога да ходя с тях поне като малко се постопли де... А вие късали ли сте си дънки нарочно. А някви идеи да и сксам на оперелени места??? Или пък да сложа някви апликации??? Незнам....

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi da rqzala sum si gi!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Късал съм нарочно, понеже се ядосах. Аз дънки...обичам да си купя едни и да ги търкалям докато се протъркат от носене и товага двуги Тез..нещо като ги обувах и се ядосах..взех ножа и целите ги нацифках. Ходих си с тях само вкъщи. Пътво бяха с игли, после и ги заших...накрая ги подарих на една бивша

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ciganska rabota...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    ciganska rabota...
    въпрос на вкус... А какво ще кажете да сложа няк'ви готинки апликации, макар че знам че ся трудно се намират готски..

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    бих казал въпрос на лош вкус..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на quench
    Имам еди дънки,които си купих от Плевен преди 8 години - тогава ми бяха баят широкички,но пък и тогава нямах шкембе и можех да нося колан. Постепенно те ми се превърнаха в ежедневно облекло - порастнах в тях,тъй да се каже. Те също остаряха с мен - а кви истории съм имал,когато съм бил с тях. Сега те са ми единствената останала "реликва" от "лудите години" - защото кубинките се съсипаха (знам,трудно е,но пък те си бяха стари,казармени,а и аз съм се постарал)
    Та тея дънки издържаха до едно куфеене на един олд-скуул метъл купон ,където в героичен опит (пиян на свиня) да коленича,държейки въображаема китара,те се цепанах леко и на двете колена. Но беше лято - и открих,че точно тея дънки са по-удобни с дупките. Сега са скъсани нарочно от прасеца до бедрото с голи ръце (имахте предвид колко стари са били). Много са тежки така - а,да - имам си и дупка на гъза вече - много съм горд с тях!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    НЕ, НЕ СЪМ

Определено... Грозна картинка

Така е--не са приятна гледка
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Е кво да направя като ми се показват космите от краката? 11 см не са толкова дълги косми,нали? :P

Супер фен
    daa ama sled tva sajilqvam

Мега фен
    Град
    SF
    Нее, не ме кефи тоя "вкус" 4естно казано

Робинята на Quench

не. ще изглеждам като бездомник

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Амм,не съм си рязала дънки и не смятам..грозно ми изглежда..
    Fuck me,i am famous!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ох ох ох .. не ми припомняйте просто .. преди ~1 година бях толко зле,че носех 'разкъсани дънки',розовкото типично пухесто якенце,абеее мани - барби
    благодарение на един човек се освестих малко и вече не правя такива глупости..
    та нарочно всъщност никога не съм си ги късала /купувала съм си скъсани/ и смятам,че на всеки му стоят по различен начин.. на едни им отива,на други им седи ужасно, и така..
    в даскало са ми се късали - на гъза точно - ебаати срама ама замазах положението де..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми не съм си ги късала,ама и не е нужно-през път и над път се продават такива.

Абе продават се,ама имат гейска кройка - а и с тях не мога да изглеждам като клошар,което е и целта...

А защо като се облеча като нормален човек (например отивам в центъра на сделка) и ходя по улиците бързо,всеки ходи срещу мен като гардероб,а аз требе да му се свивам,за да не го блъсна? А като излезна с окъсаните дънки,брада на 2 седмици и тениската на Кенибъл същите хора ми правят място да мина... Тъпо,човече....

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Аз си ги купувам скъсани
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен

Re: Късате ли си дънки нарочно?!?

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Наскоро си скъсах едни дънки, които много обичах и ми бяха страшно удобни!!! Ама веднъж в даскало като седнах и се скъсаха до коляното. Ся мисля да ги разксам още малко, за да мога да ходя с тях поне като малко се постопли де... А вие късали ли сте си дънки нарочно. А някви идеи да и сксам на оперелени места??? Или пък да сложа някви апликации??? Незнам....
    Аз така си скъсах любимите дънки, за които бях охарчила наще доста и ги дадох на шивачка, след това сложих от горе апликация много сладка...НЕ ГО ПРАВИ! Отидох 1 на дискотека с тях и тръгнах да се качвам на пулта при dj-я и....ХРСССС изненадааа! Кошмар! скъсаха се на друго място (явно плата е бил некачествен)...е аз разбира се ги донакъсах и казах че тфа е модела, за да не се излагам...бях хита на сезона

nee ama bih iskala.. no me e strah a i ne znam kak

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Абе продават се,ама имат гейска кройка - а и с тях не мога да изглеждам като клошар,което е и целта...

А защо като се облеча като нормален човек (например отивам в центъра на сделка) и ходя по улиците бързо,всеки ходи срещу мен като гардероб,а аз требе да му се свивам,за да не го блъсна? А като излезна с окъсаните дънки,брада на 2 седмици и тениската на Кенибъл същите хора ми правят място да мина... Тъпо,човече....
    мисля,че само тениската е достатъчна за нужното дело.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Неорентирана работа.....

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Фен
    Град
    Варна
    аньаханханаханханаапаахха пахаапахаааааааааааааааа.. ...

Таа..аз предпочитам ЗДРАВИТЕ дънки...Quench 11 см косми
    бахаха..абахахахахаапаааа

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не, не съм си късала дънките....и не смятам да го правя.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си