- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко са най-добрите ви приятели???
самия факт, че казваш 'най' означава, че говориш за нещо, което е специфично и неповторимо по рода си. Нещо на върха, което енедостижимо. Как тогава можеш да имаш 2-3 НАЙ-добри приятели...?!?!?!Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
mi raz4itam na dve,koito mogat da me razberat
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Глупаво е да делиш приятелите си на такива и онакива.![]()
една най добра приятелка и много добри приятелки
Имам само една НАЙ. Едно момиче от класа, на което мога наистина да се доверя. Само на нея и на гаджето ми мога да кажа абсолютно всичко!
Моите най-деобри приятели са 2-момиче(роднина) и момче от класа ми.
Ми попринцип 2 ама са големи бебета едната голяма фенка на Уич другата пък на Уинкс
пък аз се питам само аз ли съм наред да съм фенка на Фърги
Доста тъпо е да си делкаш така приятелите.
Лично аз си ги обичам всички, но по различен начин.
Имам само един , но на който мога да имам пълно доверие !
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
В момента имам само една-преди имах още една, но тя като влезе в новото даскало ни забрави-тая седмица я срешнах - колко се е променила!!!
П.П. Хмм абе честно казано се чудя дали още се водим най-добри приятелки след като аз съм в един клас и тя в друг...![]()
П.П.П. Това не е делене на приятели-сигурно имаш около двама приятели, на които можеш да довериш всичко! НАЙ значи точно това... не е разделение...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
А що нямаше отговор 0![]()
Emi edni4ka...druite sa mi poznati pove4eto i nqkoi priqteli no istinska istinska mi e samo edna!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Dosta ot priqtelkite mi me precakaha i... sega sa samo dve (na koito oshte imam vqra), bivshiq sushto mn si mi e skup kato priqtel![]()
Едно единствено момичеИмам си и 3-4 много близки приятели,но държа да подчертая,чемежду много близък човек и най-добър приятел има разлика
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Малко сложно е тук...![]()
Трима са-1 момче 2 момичета. Не мога да кажа кой е най- добър приятел от тях, и много ги обичам и тримата. Има и още 1-2 човека на които мисля, че мога да разчитам ако закъсам...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
1
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
2 саи мн си ги бичкам и 2те
![]()
Засега са 3
Ми..аз имам много приятели,но наистина едни от най-добрите ми са 3!2 приятелки които много си ги обичкам от квартала и една от училище!!!
~¤ДоМаТиТе сА зЕлЕнЧуЦи,ЗеЛеНчУцИтЕ сА вИтАмИнИ,вИтАмИнИтЕ сА зДрАвЕ,зДрАвЕтО е ЖиВоТ,жИвОтЪт Е еНеРгИя,ЕнЕрГиЯтА е СпОрТ,сПоРтЪт Е сЕкС,сЕкСъТ е СПИН,СПИН-ъТ е СмЪрТ,а СмЪрТтА е...АбЕ,я По-ДоБрЕ нЕ яЖ дОмАтИ!¤~
mi 2 -edno momi4e ot stariq mi klas i edno mom4e koeto ne znam to4no ot kade go poznavamvajnoto e 4e mi e super dobur fr
az ve4e nqmam nai dobri fr..predi nqkolko dena me predadaha adski gadno..i napravo....![]()
![]()
supergadno mi be6e i o6te mie...no...qvno ne sa mi bili istinski fr...a sega hodqt i mi govorqt zad gurba i mi se podigravat v liceto...ei tva ko a fr.....az 6e sum kaimak na kisleo mlqko
ami az imam 2 nai-dobri priqtelki i dvama priqteli vapreki 4e se kazva 4e nemoje da sa6testvuva priqtelstvo m/j momi4eta i mom4eta tova nee vqrno
![]()
животът е игра,
играй я въпреки,
че знаеш,че съдията е подкупен!!!!!!