- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко са най-добрите ви приятели???
на мен са ми трички, ама май ще станат четири..незнам. Много са готинки...![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ами аз имам 3 най-добри приятелки , въпреки общоприетото мнение , че между момичета няма истинско приятелсто. даже си избрахме една на друга по една героиня от сексът и градът. аз май бях саманта нз. хах![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Партньорката ми в живота и "Старото Куче"
Две истински приятелки имам-доказали са ми че са такиваАко броя и гаджето ми стават трима
Понеже на него се доверявам за всичко.Дори понякога му споделям повече отколкото на приятелките ми
![]()
![]()
![]()
Аз пък си имам една единствена най-добра приятелка и повече не ми трябват, защото всички останали по една или друга причина се оказват приятелки.. и известното: "Най-добрият приятел може да се превърне в перфектния предател." А и не мисля, че някой има повече от един истински приятел, който има повече, значи още не е открил кой от тях е истинския! Поне аз така мисля.![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Само на 4 момчета мога да разчитам без значение от ситуацията. Те също могат да разчитат на мен. Живи и здрави да са.
Mi milsq 4e ve4e takava tema ima6e ama ni6to...ta po vaprosa az imam 2 istinski pritqelka ine4e imam o6te dosta fr.
imam siii 6 priqtelki i sme si edna kompaniq ot 1 daskalo sme i nasqkude se dvijim zaedno.obi4aam gii..!!!![]()
А да не щете ли 1000000000 най-добри приятели/лки
Нестаа аз имам само една приятелка най-добра и един приятел
ми точно не по 10-20 най-добриПървоначално написано от Kisses{P}
Хората,които не биха си отрязали пръстите на ръката заради кожата ви се борят за добитък и трябва да бъдат използвани като такъв!
Хааааа тебе съм те признала отдавна, мно0 ме кефиш. Много добре си го казалПървоначално написано от quench
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ами две са:една от класа и една от квартала,която познавам от 10 години.
Най добрите ми приятели са към 3-4 пък познатите и приятелите са повече от 100-150
1 ама се е доказала като такаваА иначе познати много
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Мииииии май са 5тима - 2 момичета (за едното не съм много сигурна) и 3 момчета (за едното не съм много сигурна , но все пак мога да му се доверя)
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Imam si 2 i mnogo si gi obi4kam \/
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Едното е бивш съученик а другия е настоящ съученик![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ami 3 momcheta i 1 momichev kompaniqta,s koqto izlizame sme poveche,no te sa mi nai blizkite
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Да речем 3ма наистина сериозни приятели да имам, най-много 4. И една най-добра приятелка, без която не мога...![]()
попринцип сме 5 момичета които сме постоянно заедно мн си ги обичам,мн даржа на тях,но само една ми е наистина най-добрата приятелка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Приятелите се сменят в зависимост от обстановката, интересите и събитията. Броят варира![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара