ne mi e qsno edno gledam v foruma, ima adski mnoo temi otnasq6ti se kum bremennosta. Pisani ot malki i golemi ne mi e qsno edno za6to lapeta po na 13 14 god praat sex, a posle pitat bremenna li sum. Ama toi ne svur6i v men ama me e strah i mnogo takiva ... ei hora hvanete pro4etete malko knijki be. 4uli ste 4e su6te6tvuva "SEX" i davai da go pravim.Puk kvo e nqma zna4enie priznavam si i az sum pravil gre6ki, biv6ata mi priqtelka i abort e pravila. Nikoi ne e zastrahovan no pone kato znae6 tova i onova za sexa ti se otvarqt malko vrati4ki za spasenie. Taka tva se otnasq6e za lapetata, a za horata koito vodqt polov jivot i imat seriozni vruzki i iskat da pravqt sex bez prezervativ kakto vsu6tnost e i pri men iskam da kaja. Za da nqmate glavoboliq polzvaite protivoza4atu4ni vsu6tnost sega stignahme do tova re6enie s priqtyelkata mi. Iskam popitam i tezi momi4eta koito polzvat protivoza4atu4ni, koi hap4eta sa nai hubavi, za6toto za priqtelkayta si iskam zamo nai dobroto.
somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
ами подкрепям те и с двете си ръце 4е малко са тези моми4ета които се образоват и 4е преди да опитаме от забранения "плод" поне да се нау4им как да го "ядем" , но те са все още деца.. може би се опитват да се нау4ат и от форума.. само дето да им кажа 4е това не е на4ина , трябва малко пове4е...култура
а за противоза4атъ4ни не съм ползвала ама мисля 4е Жанин бяха ..тях ми ги пропоръ4аха ...
blagodarq ti mili4ka za podkrepata ta poneje se setix za vsi4ki koito iskat da nau4at ne6to pove4e za sexsa potursete knikata na AN MAKFERSAN I EIDAN MAKFERLEIN-DNEVNICI NA MALKI OTKA4ALKI tam 6te otkriete vsi4ko za vsi4ko knigata e v 2 varianta "dnevnici na malki otka4alki TQ"-za momi4eta i "dnevnici na malki otka4alki TOI" ZA MOM4ETA ako nqkade vidite tezi knigi kupete si gi tova sa edni strahotni samou4iteli
Права си...какво друго да ти кажа?!Не е зле да прочетат по някоя и друга книжка и задължително да се използва презерватив,защото като стане гафа и правят аборти и после не могат да имат деца,което за една жена е ужасно.Така че тези,които са на 13-14 да използват презерватив,ако не знаят.