.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kakvo da pravq?

kakvo da pravq?

pomo6t!!!az sam 10 klas i haresvam edno momi4e ot 9 klas,no ne poznavam nikoi ot klasa i ,i nikoi nein priqtel.kogato q vidq gubq koraj i me e sram da q zagovorq>pls kajete kakvo da pravq???

хаха Много тъпо... ми събери кураж и я заговори, друг начин няма.
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Фен
    Град
    pleven d'ge

Re: kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от teen_M
    pomo6t!!!az sam 10 klas i haresvam edno momi4e ot 9 klas,no ne poznavam nikoi ot klasa i ,i nikoi nein priqtel.kogato q vidq gubq koraj i me e sram da q zagovorq>pls kajete kakvo da pravq???

nqma smisul da se pritesnqva6 be kvo kat ne poznava6 nikoi ot klasa i otiva6 zapoznava6 se po nqkuv nestandarten na4in pita6 dali si ima priqtel vzima6 i telefona obajda6 i se izlizate izlizate izlizate praite sex jenite se imate deca imate vnuci i posle se use6ta6 star dqdka xaxaxxaxaxaxaxaxjavascript:emoticon('')javascript:emoticon('')javascript:emoticon('') e za tva ve4e se bazikam no naistina zapoznai se s neq izlezte a to drugoto samo 6te si doide

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отиваш и се запознаваш с нея.Интересуваш се как е и така по-често си говори с нея,а и флиртувай.После няма да е зле да я поканиш на среща.

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Цитирай Първоначално написано от Ninska
    ami kato si strahlivec kvo moje6 da napravi6?
    хехехехехех мдааа мн си права
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

ako nqkoi ot tvoq klas e znae da vi zapoznae ili po dobre nameri i telefona ot nqkoi i zapo4vai taka nqma da tee sram samo trqbva da se sdobie6 s gsm nomera i \/

Цитирай Първоначално написано от Strano_Brutalno_F
    ako nqkoi ot tvoq klas e znae da vi zapoznae ili po dobre nameri i telefona ot nqkoi i zapo4vai taka nqma da tee sram samo trqbva da se sdobie6 s gsm nomera i \/
    Дам ...отиваш и хващаш някоя нейна приятелка и я молиш за телефона и ...ама според мен е по-прияно да я заговориш....По телефона може и да ти откаже

ааа според мен е по добре да се запознаеш лично
    а ако не че по принцип те е срам да се запознаваш а просто те е срам да се запознаеш с нея,се запознай с някоя нейна приятелка и в последствие ще се зпознаеш и с твойто момиче

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ааа според мен е по добре да се запознаеш лично
    а ако не че по принцип те е срам да се запознаваш а просто те е срам да се запознаеш с нея,се запознай с някоя нейна приятелка и в последствие ще се зпознаеш и с твойто момиче

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    flirtyvai.. pogledi , jestove.. po natatak ve4e ako ima polojitelen rezultat deistvai po smelo-zapoznaite se

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    flirtyvai.. pogledi , jestove.. po natatak ve4e ako ima polojitelen rezultat deistvai po smelo-zapoznaite se

Прави са хората отиваш и се запознаваш с нея...пък вече ако наистина много те е срам изиграй някаква ситуация която ще свърши работа

Повече от фен
    A tai malko pogled4eta i t.n vse takiva raboti i tq sama 6te doide.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си