- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sMs--->RazDqla
Kajete mi nqkoi gaden sms za razdqla,gadjeto mi me narani mnogo i neiskam da sam s nego ve4e....
Тъпо е да скъсаш с гадже със смс (показва , че нямаш смелост да му го кажеш в очите)
Има доста такива теми за това хората са направили ТЪРСАЧКА
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
tupo e da skusa6 s nqkoi po telefona
Много е гадно да те скъсат чрез смс,не ми се е случвало,но определено съм чувала,че е гадно.Постави се на негово място и според мен няма да се почувстваш добре.Кажи му го в очите+това има много такива теми!
hehhe mn zle be...6te kusa6 s nego sas sms ..dori nqma6 smelost da mu se obadi6 kamoli o4i v o4i...neam dumi...i tyrsi6 pomo6t...pi6i kvoto ti e na du6ata...a spored men ne si na pove4e ot 13![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Не тъпо е по СМС
Може нещо от рода на Ти си най-гадното момче на света,има много по-готини от теб
Pusnala sam q tazi tema,za da mi pomognete da si izbera sms,ne da me uprekvate![]()
![]()
![]()
znam 4e s sms e po gadno i tva mi e celta....a za info sam na 16 godini
това не е най-правилния на4ин... щом наистина те е наранил, върни си му го- няма нищо по обидно от това да застанеш пред някого съвсем и спокойно да го погледнеш в о4ите и да му съобщиш 4е нищо не струва! 4е не е 4овек за теб, не е 4овек на който може да се раз4ита, да се вярва и който заслужава истинска любов и уважение...Първоначално написано от Riki1S`F
няма нищо по болезнено и нараняващо само4увствието от това да ти кажат право в о4ите 4е си нищожество!!!
НИКОГА не зарязвай,чрез смс!!!Тва е ужасно тъпа пречина и мн боли!!!Не слизай на нивото му!Вижте се кажи му защо те е наранил и чене искаш да си с него!но никакви смс!!!Зарязва ли са ме чрез смс и болката е ужасна
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Kaji mu 4e e govedo i da kine mraka![]()
![]()
![]()
"ti postapi gadno s men zatova taka ti go vra6tam iskam da skasame i to4ka kasmet s drugite "
"mainata ti pravi kakvoto iska6 no men pove4e ne me tarsi, kasame ."
drugite i sam moje6 da gi izmisli6![]()
Много е тъпо да късаш с смс , но понкога за човека , който ще бъде късан е по - лесно да бъде скъсан с смс , защото никой не може да разбере как се е почувствал този човек в мига на раздялата и каква е била реакцията му . От друга страна може да се почувства и унижен , ако е изкарал много време с човека , който го къса и да помисли , че не е заслужил с нищо такова отношение . Но в крайна сметка всичко опира до характера и на двамата .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
"Надявам се да не постъпваш със следващата си приятелка така както постъпи с мен."
"За пореден път ми доказа, че само съм си губила времето с теб"
И тн.
Но ти препоръчвам това да го кажеш очи в очи.Не му падай на нивото
Колкото и гадно да е постъпил,защо трябва да се принизяваш на нивото му?!Страшно тъпо е да го скъсаш със смс..1-во,защото това показва,че нямаш достатъчно смелост да му кажеш какво мислиш в очите..
и 2-ро,защото няма смисъл на глупака да отвръщаш с глупост!Мисля,че много по-гадно ще му стане ако се изправиш пред него с вдигната глава и му кажеш всичко в очите,отколкото да му напишеш 2-3 реда,които я прочел,я не...![]()
И още нещо,ако наистина искаш да го заболи-бъди безразлична!Ако той поне малко те обича,100% ще му е доста кофти...
f@nt@zi@
Да се разделиш с някой чрез смс сигурно е най-глупавото нещо, което може да се направи в такава ситуация.. то не бяха смси, то не бяха кюта, скайпове и не знам си още какви простотии.
Най-малкото, заради времето, което си прекарала с този човек и връзката, която сте имали, е нужно да имаш някакво елементарно уважение към тези неща, към него и най-вече, към самата себе си.
Всички сериозни въпроси започват да се обсъждат не очи в очи. Каквото имаш да му казваш - кажи го; бъди искрена и така ще си започнеш всичко на чисто.
А това, че той е постъпил като идиот, трябва ли да те кара и ти да постъпваш така? -.-
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
ami mislq 4e tova ne e nai-dobriq na4in da skysash s edno mom4e makar 4e i az sym go pravila,no lsed kato si reshila 4e te e naranil tolkova mnogo 4e iskash da skysash s nego po sms moje bi tova e nai-dobriq na4in,no opitai da mu go kajesh v o4ite mislq 4e shte e po dobre kaji mu kakvoto ti idva ot vytre i se opitai da mu kajesh 4e te e naranil mnogo i za tova ve4e ne zaslujava tvoqta love!!dano moq syvet da ti pomogne:PP
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love