- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мога ли да ги съдя?
Разбира се, че можеш да ги съдиш.Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
1. Нямат право да те пребъркват. Могат само да ти поискат лична карта, ако нямаш те водят в районното и там ти сама вадиш всичко от джобовете. В последствие се установява самоличността ти. Обаждат се на родители и т.н. След което те пускат и ти налагат глоба от 50 лв. Но тава е при условие, че нямаш лична карта. Ако си имала такава, нямат никакво право да те докосват даже.
2. Полицайте са длъжни да ти представят служебните си карти. Име, звание и полицейско управление от което са.
3. Трябва да знаеш правата си и да си ги отстояваш.
Моят съвет е да се посъветваш с опитен юрист и да им задеш едно дело в съда.![]()
Да могат да ти искат лична карта и дори и да имаш пак могат да ти проверят личните вещи...Първоначално написано от Kulio Gangstera
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Mogat da te prebarkat ako nqmash lichna karta,no po princip shtom si momiche ,myje nqmat pravo da te prebyrkvat,samo jenski policai mojeTaka che e trqbvalo da poiskash imenata im i ot koe raionno sa i sled tova da kajesh na vashite i taka ..
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Казах на наще баща ми ми се изсмя и каза, че като се обличам "подстракаващо" ми било малко да ме събличат, а майка ми само ме изгледа тъпо като пребозало животно в букфалния смисъл и ми каза "Хвърли пепелника, че ме дразни"...
Получавам РАЗБИРАНЕ!!!
vse pak sa policai no ako iskash pogovori s nqkoi koito e po zapoznat v tazi oblast![]()