.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: мога ли да ги съдя?

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Вчера се разхождах по НДК с 2ма приятели, които играят брейк. И понеже са 'смъкнати' и тия тъпи полицаи веднага ги сложиха в категорията 'Престъпник-наркоман'...Сичко хубаво решиха да ги джобят и извадихме късмет че точно неска нищо не носеха...Както и да е, бяха 2ма мъже и напрао си ги съблякоха зад НДК...
    Проверяваха и мен, въпреки че нямаше женска и да не казвам къде не ми ровиха...
    Пффф как ги мразя! Не мога ли да ги съдя? Мисля че нямат право!
    Разбира се, че можеш да ги съдиш.

1. Нямат право да те пребъркват. Могат само да ти поискат лична карта, ако нямаш те водят в районното и там ти сама вадиш всичко от джобовете. В последствие се установява самоличността ти. Обаждат се на родители и т.н. След което те пускат и ти налагат глоба от 50 лв. Но тава е при условие, че нямаш лична карта. Ако си имала такава, нямат никакво право да те докосват даже.
    2. Полицайте са длъжни да ти представят служебните си карти. Име, звание и полицейско управление от което са.
    3. Трябва да знаеш правата си и да си ги отстояваш.

Моят съвет е да се посъветваш с опитен юрист и да им задеш едно дело в съда.

Re: мога ли да ги съдя?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    1. Нямат право да те пребъркват.
    ...
    Да могат да ти искат лична карта и дори и да имаш пак могат да ти проверят личните вещи...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Mogat da te prebarkat ako nqmash lichna karta,no po princip shtom si momiche ,myje nqmat pravo da te prebyrkvat,samo jenski policai moje Taka che e trqbvalo da poiskash imenata im i ot koe raionno sa i sled tova da kajesh na vashite i taka ..
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Казах на наще баща ми ми се изсмя и каза, че като се обличам "подстракаващо" ми било малко да ме събличат, а майка ми само ме изгледа тъпо като пребозало животно в букфалния смисъл и ми каза "Хвърли пепелника, че ме дразни"...
    Получавам РАЗБИРАНЕ!!!

Голям фен
    vse pak sa policai no ako iskash pogovori s nqkoi koito e po zapoznat v tazi oblast

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от extazygirl
    nikoi maj policai nqma pravo da prebarkva momi4e edinstveno moje samo ako e jena policai!!!!!i vsqko momi4e imam PALNOTO PRAVO ako nqkoi iska da go prebarka za ne6to da otkaje i ako te nastoqvat,prosto kazva6.."MNOGO DORE SI ZNAM GRAJDANSKITE PRAVA i nqma pravo maj da me pretarsva"
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си