- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Нещо ефикасно и изпитано от вас за черни точки?
Kajete ne6to efikasno i izpitano ot vas za 4erni to4ki pls 4e ve4e... se poburkvam ot tqh
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Clean & Clear Blackhead Clearing Scrub,ina4e sled banq moje da si napravi6 ne6to kato piling sus zlaten prusten,sa6to piling s utayka ot kafe
P.S. ima mn takiva temi
Първоначално написано от LoCo^GiRL
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
ee aide o6te 1-2 varianta da vida pls,znam 4e ima mn temi ama... bih iskala ne6to izprobvano!
za vseki slu4ay nqma da ti predloja ne6to,koeto ne sam probvala,vs koeto sam izbroila deystva pone pri men e taka
Хума .. има я във всяка аптека .. абсолютно натурално ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Еми сега има един гел на Garnier. Можеш него да пробваш.Струва някаде 8 лева![]()
+ малко повече лицева и като цяло повечко хигиена .. черните точки и пъпките нали знаеш как се получават?![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Козметичка....![]()
Изцеди ме идеално направо забравих че съм имала черни точки..!!!
mersi na vs! A za kozmeti4ka.. si hoda redovno ama te se poqvqvat nqkolko dni sled tova pak
Разрови се из тези сайтове ако имаш време
Предполагам че ще намериш нещо, аз не съм ги гледала и за това се надявам да не те подвеждам..![]()
За трети път казвам - крем PALLY , има гона всяка аптека, ефикасен е, струва два кинта, ще ти стигне близо за една година, мн е добър на мен ми помогна и с пъпките и с черните точки, помага дори и за акне \/
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Разбъркват се 2 суп. лъжици бяла глина на прах с 10-15 капки лимонов сок и 20-30 г спирт, докато се получи каша, която се на -нася на лицето за 15 - 20 мин. Снема се с хладка вода.![]()
Garnier Pure,аз го ползвам и съвсем леко се махат..не го бива тфа!Първоначално написано от christina_aguilera
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!