.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Kak da produlja...

Slomena_ot_lubovta
    Guest

Kak da produlja...

Iskam da znam za6to kogato obi4a6 kolkova BOLI?Za6to lubimiq ti 4ovek te ostavq sled kato tolkova te obi4a?I li za6to ne idva lubimiq ti sled toto za 4ast ot vremeto si e s teb a posle iz4ezva nqkude ? Za6to se nalada da obiknem tozi 4ovek ako si e igral s nas .. Znam 4e ne mi be6e kazval ni6to za 4ustva ..a za6to be6e s men za6to me nakara da se zapalq,da go obikna .. nakraq me nakara da go ostavq.. kak da go razbera za6to e vsi4ko ..Sega sme na vulna koqto ne obesnqvam .. bqhme zaedno nz dali nabazik mi napisa v 4ata"aide sq me ostavi " i az sled purvata minuta natam ve4e sedmica i ne6to ne sum go tursila .. izob6to za nei6to use6tam bolkata,use6tam 4e go iskam do sebe si kolkoto i da me naranqval i da produljava..Za6to e vsi4ko kakvo da si mislq .. 4ati s priqtelkute mi no az ne sum go tursila i ne pi6em zaedno ne sme se vijdali oba4e sled vsi4kite celuvki i gu6kane i tn na edna diskoteka .. i samo vednuj pisahme .. v 4ata ebavahme se ne6to veselo be6e kaza da go ostavq i ne go potursih .. a znam 4e moje bi pak 6t se natiska ako se na disko .. kakvo da pravq pls daite nqkakvo mnenie molq vi!

P.S. Blagodarq predvaritelno!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Какво да се прави...има ги и такива, които само си играят с хората .
    Нормално е да те боли, но е явно, че не те заслужава. Може да ти е трудно, но му тегли една здрава майна и не се занимавай повече с него ! Бъди сигурна, че ще срещнеш някой друг, към който ще имаш пак толкова силни чувства, но този път той ще отвърне на тях.
    Успех.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво мога да ти кажа...ясно е,че си наранена много,но трябва да продължиш напред.Този човек само си е играел с теб,щом е нямал чувства,а ти си била с него,защото си имала такива.По-добре,че си направила така-продължавай да не го търсиш.Може за него ти да си била развлечение и нищо повече(не казвам,че е точно така).Опитвай се да се разсееш,излизай с приятели и не мисли за него.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен (ти си като мен искаш този ,който ти се прави на недостъпен) трябва да му направиш нещо гадно той да страда.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами какво мога да ти кажа...ясно е,че си наранена много,но трябва да продължиш напред.Този човек само си е играел с теб,щом е нямал чувства,а ти си била с него,защото си имала такива.По-добре,че си направила така-продължавай да не го търсиш.Може за него ти да си била развлечение и нищо повече(не казвам,че е точно така).Опитвай се да се разсееш,излизай с приятели и не мисли за него.
    И аз така мисля ...

Guest

Re: Kak da produlja...

Цитирай Първоначално написано от Slomena_ot_lubovta
    Iskam da znam za6to kogato obi4a6 kolkova BOLI?Za6to lubimiq ti 4ovek te ostavq sled kato tolkova te obi4a?I li za6to ne idva lubimiq ti sled toto za 4ast ot vremeto si e s teb a posle iz4ezva nqkude ? Za6to se nalada da obiknem tozi 4ovek ako si e igral s nas .. Znam 4e ne mi be6e kazval ni6to za 4ustva ..a za6to be6e s men za6to me nakara da se zapalq,da go obikna .. nakraq me nakara da go ostavq.. kak da go razbera za6to e vsi4ko ..Sega sme na vulna koqto ne obesnqvam .. bqhme zaedno nz dali nabazik mi napisa v 4ata"aide sq me ostavi " i az sled purvata minuta natam ve4e sedmica i ne6to ne sum go tursila .. izob6to za nei6to use6tam bolkata,use6tam 4e go iskam do sebe si kolkoto i da me naranqval i da produljava..Za6to e vsi4ko kakvo da si mislq .. 4ati s priqtelkute mi no az ne sum go tursila i ne pi6em zaedno ne sme se vijdali oba4e sled vsi4kite celuvki i gu6kane i tn na edna diskoteka .. i samo vednuj pisahme .. v 4ata ebavahme se ne6to veselo be6e kaza da go ostavq i ne go potursih .. a znam 4e moje bi pak 6t se natiska ako se na disko .. kakvo da pravq pls daite nqkakvo mnenie molq vi!

Имаш анус, използвай го - сери му в устата!
    Той си чати с приятелките ти а? Той значи е голем педерас... момче да си чати с приятелките на аверката си цък тоя наистина е педерас. Горкото дите, чак го съжелявам

Guest
    Щот си тъпа овца - някой пикльо те е омаял, наебал те е и те е изоставил. Съжалавам....

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Какво да се прави...има ги и такива, които само си играят с хората .
    Нормално е да те боли, но е явно, че не те заслужава. Може да ти е трудно, но му тегли една здрава майна и не се занимавай повече с него ! Бъди сигурна, че ще срещнеш някой друг, към който ще имаш пак толкова силни чувства, но този път той ще отвърне на тях.
    Успех.
    Съгласна съм!

Slomena_ot_lubovta
    Guest
    Щот си тъпа овца - някой пикльо те е омаял, наебал те е и те е изоставил. Съжалавам....

Ne 4e ne6to oba4e nikude ne sum spomenala 4e sum spala s nego.. Znam kazval mi e 4e go iska oba4e i az imam usloviq koito toi ne odobri..Iska mu se znam,oba4e vinagi ima edno no i sega kogato znae 4e go obiknah vse edno sme nepoznati.. ve4e....I taka bolii boliiiiiiii ..

Мега фен Аватара на iiirish
    ех, такива индивиди за съжаление се срещат все по-често. хора с огромно самочувствие и увереност, че стига да поискат могат да те имат, а когато им омръзнеш те поставят във възможно най-гадното положение!
    най-доброто, което можеш да направиш е да не го търсиш. радвай се, че си се отървала от боклук като него и гледай смело напред

Просто такъв е животът. Има и такива гадняри. трябва да продължиш напред, колкото и трудно да ти е. Успех

Фен
    Град
    nqkade tam...

Re: Kak da produlja...

Цитирай Първоначално написано от Slomena_ot_lubovta

za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

slomena_to_lubovta
    Guest
    Iskam da znam za6to kogato obi4a6 kolkova BOLI?Za6to lubimiq ti 4ovek te ostavq sled kato tolkova te obi4a?I li za6to ne idva lubimiq ti sled toto za 4ast ot vremeto si e s teb a posle iz4ezva nqkude ? Za6to se nalada da obiknem tozi 4ovek ako si e igral s nas .. Znam 4e ne mi be6e kazval ni6to za 4ustva ..a za6to be6e s men za6to me nakara da se zapalq,da go obikna .. nakraq me nakara da go ostavq.. kak da go razbera za6to e vsi4ko ..Sega sme na vulna koqto ne obesnqvam .. bqhme zaedno nz dali nabazik mi napisa v 4ata"aide sq me ostavi Smile" i az sled purvata minuta natam ve4e sedmica i ne6to ne sum go tursila .. izob6to za nei6to use6tam bolkata,use6tam 4e go iskam do sebe si kolkoto i da me naranqval i da produljava..Za6to e vsi4ko kakvo da si mislq .. 4ati s priqtelkute mi no az ne sum go tursila i ne pi6em zaedno ne sme se vijdali oba4e sled vsi4kite celuvki i gu6kane i tn na edna diskoteka .. i samo vednuj pisahme .. v 4ata ebavahme se ne6to veselo be6e kaza da go ostavq i ne go potursih .. a znam 4e moje bi pak 6t se natiska ako se na disko .. kakvo da pravq pls daite nqkakvo mnenie molq vi!

P.S. Blagodarq predvaritelno! Sad

Znaete li.. ne sme se vijdali, ne sme se 4uvali ot togava no razbrah 4e ima priqtelka ot 2-3 dni .. a sega ako se natiska koeto e mn veroqtno kak da go reja .. ako otnovo produlji ..

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    toq e nqkuf pi4 EVALA
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

slomena_to_lubovta
    Guest
    KuReC ako e takuf pi4 6to vseki kazva 4e e bokluk .. a i v posledno vreme nz dali naistina ne e i vupreki vsi4ko .. go idkam 6te viodq nqkak go draznq makar 4e ne e tova natina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си