- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам, че тия дни ще тя ще ми каже ..
По стечения на обстоятелствата знам, че момичето което харесвам и уважвам адски много, тези дни ще ми резне всякакви кредити за връзка ..
Принципно трябваше да се видим днес ( днес се очаква да ми го каже ), но като й се обадих, тя каза, че имала 'работа' и ще се видим утре ..
Историята не е нищо особенно, в ново даскало съм, още от първя ден си я харесах, след около 2 седмици сдух и неговорене с никои от класа, тя дойде при мен след даскало, оказа се че сме в една посоко и я изпратих .. и така .. лаф, кафенца, с тия от класа, никога сами, макар, че съм пробвал да я оговоря за среща, но ритам на камък ..
Въпреки всичко завързахме някакво приятелство и мисля, че дори и него ще изгубя, а не искам .. имам си чувства към нея, но дори и да ме отреже ( както знам, че ще стане ) нямам нищо против да си останем приятели и да си помагаме, говориме, излизаме заедно и т.н. .. но мисля, че от приятеството ни нищо няма да стане .. напоследък почти не ми говори, все едно ме няма, пък и аз вече не намирам теми за разговор и като идеме с някои от класа на кафе си лафя с тях и един вид излиза, че не й обръщам внимание и я игнорирам, но не е така .. просто тя нищо не ми казва ..
И все мисля, че може да има и нещо друго .. ако искаше да ме реже, защо не го направи днес? Защо отлкони предложението да се видим? Пак по стечение на обстоятелствата знам, че е мислила почти цяла нощ ( вечера ) .. ако е сигурна в това което иска, щеше ли да отклони срещата? .. Мислите ли че приятелството ни няма бъдеще? .. Не искам да става така .. адски ми е гадно ..![]()
Ами чакай сега,може наистина да е имала работа..не може да твърдиш нищо със сигурност.Ама се вижте утре и виж какво ще стане...дано стане нещо.А това за приятелството-помисли до колко може да си приятел с човек,към когото имаш чувства и то не малки?
Виж,дори и да те отреже можеш да извъртиш нещата така,че да си останете приятелисамо думите "аз много държа на теб като човек и не искам това да развали приятелството ни" са достатъчни да съхранят и запазят приятелството ви (поне в 50% от случаите е така)Пък и в крайна сметка още не знаеш какво е решението и,нали така
))))
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
sorka pi4 nqma ta vurje ...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
За втори път пускам тема във форума и ти си така добра да си от малкото които ми обръщат внимание ..Първоначално написано от koalka
Благодаря ти ..
По въпроса - нямала е 'работа' .. изясни се тая 'работа' с едного по телефона .. няма значение .. може би иска да помисли още за да е сигурна ..
Утре ще се видим, ще видим какво ще става ..
Тя е от новия ми клас .. какво, да я мразя ли? .. Няма да стане .. какво толкова ми е направила? .. Мога ли да я принудя да ме харесва, обича? .. Насила хубост не става .. а защо да не си останем приятели? .. Да знам, ще боли и може скоро да не заздравее, но всичко става .. аз имам добро мнения за нея и много я уважавам, може пък по-натам да стане нещо .. знам ли ..
Мерси
l|mandarinka|l
Ще се опитам .. прав си .. мерси ..![]()
KuReC
Верно ли? .. Не знаех .. Коце ти ли си? .. Ама за кво ми казваш пак? .. И първия път те чух ..![]()
![]()