- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета
Тука искам да обърна повече внимание на нежния пол каде бихте искали да правите секс кадето до сега не сте правили лично аз и приятелката ми сме правили секс на едни скали и в гората нз падам си по нестандартни места.Мен лично ми дава по голям стимол когато е на нестандартно място да правя секс нахъсвам се бля бля \/
ми да има доста разновидности: на разни стени-облегнати, на канапе, диван, кола, капак на кола,под маса, в тоалетна (бе6е гнусно
)
мисляче има доста такива теми но под името ...."кое е наи нестандартното място кадето сте го правили ..."
се тая
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ti si nai skuniat potrbitel i momi4e pffff , na zadna ne obi4a6 tva ne obi4a6 treto 5eto , toi tvoia 100 procenta ebe niakoia dryga na zadna pra6ka
vie izvan apartament ne ste li go praili????![]()
mn sku4en sexualen jivot
Зе да става студено и не искам да рискувам да ми измрузне пениса иначе лятото кадето ми скимне един пат на язовира зех едно водно колело и е яко гот и мн други места![]()
До гостъ: Ти си боклук,бе!
Тва за мен ли се отнася?Първоначално написано от quench
Не беее! За оня гост,дето се е нарекъл "до крем4ето" - срещу теб нямам нищо,бро!
quench сажелявам аз не съм разбрал но за всеки случей само попитах.
Падам си по по-нестандартните места![]()
Ami ne sym pravil sex drugade osven na leglo, no bih iskal da opitam i na drugi mesta :]
skype-> the_dark_rain
Posledniq mi sex beshe 12 septemvri denq predi da se pribera v sf sled 1 disckoteka s nqkva ot qmbol v spasitelskia post... Golqma prostotiq ama beshe qko shuma na valnite lunata ...
...
хехе браво :P
xaxa ne moje da bude ! tova ne e moralnoooo za6to go napravi krem4e
ti vodi6 nai sku4nia sexualen jivot
pffffffffffffff zleeeeeeeeeee
Аз съм го правила на много места :
В кенефа на самолета
на масата в кухнята
на стълбите към втория етаж в къщата му.
в басейна с нас.
В сауната на един хотел.
И в морето
може може
дам...и ми хареса някак напрежението е мн голямо и е добро...
amii pravila sam go vav vhod , v moreto , v detska gradina , v hrast, na terasata , na kupon.. iskam da probvam v asansior , v daskaloto.. :P