Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
znae6 li vun6nioq vid igrae golqma rolq v tova dali toditelite ti 6te odobrqt priqtelq ti imam predvid negoviq vun6en vij primerno maikata na biv6ata mi priqtelka na neq i trqbva6e dosta vreme da me prieme za6toto sq az sum brusbat 4 obeci 2 tatoirovki i nali se s6ta6 kva e reakciqta kato me vidq v smi sigurno si e pomislila "narkoman,zatvornik, i t.n." sled tva vidq kakuv 4ovek sum v deistvitelnost i kogato se razdelihme s priqtelkata mi maika i se opita na nqkolko puti da ni sabere ta prosto trqbva da nakara6 roditelite si da go priemat a ne samo da kazvat toi e svesten nz moje bi toi trqbva da prekara malko vreme s tqh za da vidqt 4e naistina go ebe za tebe no ako ne stane si pravi 6outo badi si s nego kefi se na jivota puk rano ili kusno vsi4ko 6te se opravi i nali znae6 kakto kazvat starite hora "vsqko 4udo za 3 dni"
Ами той е скейтър по принцип и така си се носи, но не мисля, че това е проблем. А и те го харесват уж, свикнали са с него, защото много често е у нас и го познават. Но в случая явно в мен е проблемът, защото те ми казват "Той е свестен, ама ти не можеш да се организираш". В училище си оправих абсолютно всички оценки и нямам проблем вече, а те продължават да го казват. Може би, за да не реша, че щом съм си поправила оценките, няма да има нужда вече да уча.. не знам