.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Kak da sloja...

miloto_Pilence
    Guest

Kak da sloja...

Taka i ne mojah da razbera kak tochno se slaga toq 4eren moliv Ako bihte mogli shte mi obqsnite li

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Махаш му капачката.
    Вапцаш.
    Слагаш му капачката.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    ..ще ме намериш в крясъка на тишината, под капчици от лунен дъжд...
    хахаха пак го обърнахме на лавче...

по темата... зависи къде искаш да го сложиш, имам предвид под очния контур или в него (онази влажна част на окото)... хих ама и аз обяснявам малеее... Та, вече ти споменаха процедурата за отварянето на капачката.. после сама избираш мястото... ии да ти кажа че ако си слагаш вътре в оЧото ще поплачкаш малко в началото..ама се свиква.. Айде деразй с черно коло очите!

- Имам нужда от простор...
    -Значи не ме обичаш..
    -Обичам те...
    -Тогава защо ти е простор?

Еми аз си го слагам по мой си начин. Ти толкова ли не си опитвала? Лично аз си дърпан клепача и слагам молив по бялата линия,ако разбираш за каква линийка ти говоря,хауева.Опитвай се,няма да ти навреди...много :Р
    Breakdancing World
    [B-Boy vs B-girl]

JOIN HERE! Пиърсинг Мания!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Дърпаш си долния клепач надолу и слагаш молива там,откъдето ръстът миглите,онази тънката чертичка.Дано да си ме разбрала

Дръпваш долния клепач леко надолу (без да опъваш) и почваш съвсем леко да нанасяш молива (гледай да ме си го вкараш в окото щото ще има ) . Хубаво е да си купуваш моливи , които са меки , защото с другите много ще се изнервиш . А ако искаш на горния да си сложиш (така също става когато нямаш очна линия или тя не е водоустойчива , а ти трябва такава ) затваряш едното око , дръпваш го леко отстрани и от средата някъде започваш с тъмка линийка , а като отиваш към края удебеляваш леко .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Повече от фен
    Град
    sofia
    znae6 li kvo.po dobre ne si slagai 4eren moliv,az predi samo iskah da probvam kak mi stoi,stoe6e mi dobre,no razbrah 4e s grim ne stava6 po hubava,predpo4itam edno hubavo svejo lice

Guest
    http://www.chanel.com/fb/um.php?la=e...anel/chanel-um

Тук има едно хубаво видео и можеш нагледно да разбереш как стават нещата.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Аз лично не си слагам молива отвътре,а точно под миглите,от външната страна на долния клепач.Когато сложиш молива отвътре,окото ти опически се смалява, а когато го сложиш отвън окото се отваря.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Аз лично не си слагам молива отвътре,а точно под миглите,от външната страна на долния клепач.Когато сложиш молива отвътре,окото ти опически се смалява, а когато го сложиш отвън окото се отваря.
    Ами тфа за окото е вярно, но аз си го слагам и отвътре и отвън

БебЕтатаа мииии

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Зависи, някои имат по- малки очи и трабва да нанасят молива от вън по клепача, но други имат много големи очи- при тях трябва да е от вътре...
    Аз например нанасям молив само овътре и оформям окото си тип египетски грим- с опашка и от пред и от зад... става много сладко...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ruff_rider_lady
    Дръпваш долния клепач леко надолу (без да опъваш) и почваш съвсем леко да нанасяш молива (гледай да ме си го вкараш в окото щото ще има ) . Хубаво е да си купуваш моливи , които са меки , защото с другите много ще се изнервиш . А ако искаш на горния да си сложиш (така също става когато нямаш очна линия или тя не е водоустойчива , а ти трябва такава ) затваряш едното око , дръпваш го леко отстрани и от средата някъде започваш с тъмка линийка , а като отиваш към края удебеляваш леко .
    =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Дърпаш си долния клепач надолу и слагаш молива там,откъдето ръстът миглите,онази тънката чертичка.Дано да си ме разбрала
    то4но таи после отгоре близо до миглите

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си