- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak da sloja...
Taka i ne mojah da razbera kak tochno se slaga toq 4eren moliv![]()
Ako bihte mogli shte mi obqsnite li
![]()
Махаш му капачката.
Вапцаш.
Слагаш му капачката.
Saatana vittu perkele hate crew!
хахаха пак го обърнахме на лавче...
по темата... зависи къде искаш да го сложиш, имам предвид под очния контур или в него (онази влажна част на окото)... хих ама и аз обяснявам малеее... Та, вече ти споменаха процедурата за отварянето на капачката.. после сама избираш мястото... ии да ти кажа че ако си слагаш вътре в оЧото ще поплачкаш малко в началото..ама се свиква.. Айде деразй с черно коло очите!
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Еми аз си го слагам по мой си начин. Ти толкова ли не си опитвала? Лично аз си дърпан клепача и слагам молив по бялата линия,ако разбираш за каква линийка ти говоря,хауева.Опитвай се,няма да ти навреди...много :Р
Дърпаш си долния клепач надолу и слагаш молива там,откъдето ръстът миглите,онази тънката чертичка.Дано да си ме разбрала![]()
Дръпваш долния клепач леко надолу (без да опъваш) и почваш съвсем леко да нанасяш молива (гледай да ме си го вкараш в окото щото ще има) . Хубаво е да си купуваш моливи , които са меки , защото с другите много ще се изнервиш . А ако искаш на горния да си сложиш (така също става когато нямаш очна линия или тя не е водоустойчива , а ти трябва такава ) затваряш едното око , дръпваш го леко отстрани и от средата някъде започваш с тъмка линийка , а като отиваш към края удебеляваш леко .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
http://www.chanel.com/fb/um.php?la=e...anel/chanel-um
Тук има едно хубаво видео и можеш нагледно да разбереш как стават нещата.
Ами тфа за окото е вярно, но аз си го слагам и отвътре и отвънПървоначално написано от rali4ka91
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Зависи, някои имат по- малки очи и трабва да нанасят молива от вън по клепача, но други имат много големи очи- при тях трябва да е от вътре...Първоначално написано от rali4ka91
Аз например нанасям молив само овътре и оформям окото си тип египетски грим- с опашка и от пред и от зад... става много сладко...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
=D>Първоначално написано от ruff_rider_lady
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
то4но таи после отгоре близо до миглитеПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!