.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    obarkanoto_F
    Guest

Направих грешка...

Значи преди около месец скъсах с гаджето си, което смея да твърдя че обичах.ще ме попитате щом го обичам тогава защо късам с него?Ами просто аз усещах как нещата не вървяха, виждахме се прекалено рядко...Още го обичам и от глупост ли, от страх да не остана сама ли тръгнах с едно момче, което не отричам супер е готино, но я няма тръпката просто не мога да се влюбя в него...и ме боли че тои прави доста неща за мен, а аз дори не мога да се държа поне малко мило с него ходим от горе-долу седмица, но всъщност не е никакво ходене адски съм объркана и не искам да му причинявам това, но нямам смелост да му кажа всичко в очите..моля ви помогнете ми не мога да продължавам така измъчвам и себе си и него..

Ами според мен зарежи тоя с който сега ходиш и поговори с бившия си,щом го обичаш.
    Успех (:

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    abe hora mislete s tiq glavi !!! deistvate po parvosignalna sistema i posle se jalvate kak vi e tegavo i kak neznam si kvo ....
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Е, ти още от първата седмица и искаш всичко да е 6. И как може да си с един, а да мислиш за друг. Тъпо... или дай шанс на момчето, с което си, или го остави, защото ще го нараниш!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    По- добре скъсай с него. както сама казваш - няма смисъл ,а и така залъгваш и себе си и него. Помисли и за неговите чувства- нараняваш го! Пък и себе си тормозиш като по тоя начин се откъсваш все повече от човека, който обичаш...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Zareji i dvamata i ela da si izkajesh bolkata pred mikrofona

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e za kvo si go vzela toq samo da ti uslojnqva jivota ?
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако нямаш чувства към това момче - късай с него!Няма смисъл да го нараняваш по този начин!И ако толкова мн обичаш приятеля си опитай да говориш с него..и ако е възможно да оправите нещата

Мега фен Аватара на iiirish
    любовта не винаги идва когато ние желаем и не винаги тя пада с гръм и трясък от небето. така че дай му шанс на момчето и чак когато със сигурност си се убедила, че не можеш да го обикнеш събери цялата си смелост и му кажи, че тръпката я няма. ще е трудно, но не и невъзможно.
    а може и да го заобичаш - никой не знае какво му е писано да му се случи

пича
    Guest
    така става щото има много глупави и тъпи хора които незнаят защо живеят и после съжаляват

някои
    Guest
    като си тъпа овца и незнаеш какво правиш, а до връзката ти с бившият ти сам сигърен че си е вървяла добре,но вие сте си все такива гаднярки,иди и се извини на двамата ,и ако обичаш бившият си се върни при него,не деи да въдеш такава парантия

Повече от фен
    Нямам думи.Мога да ти кажа само едно-имаш мозък(надявам се,макар да не личи от постъпките ти),оправяй се.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Нямам думи.Мога да ти кажа само едно-имаш мозък(надявам се,макар да не личи от постъпките ти),оправяй се.
    Съгласна съм.Трябва да се срправиш някак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си