.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    babyt0
    Guest

0t4aqna sum daite mi suvet!:(

h0raaa,naistina nz kfo da pravq!adski mnou haresvam 1 mom4e...s nego si 4atim postoqnno,svalqme se i toi 100% me haresva oba4e ima i momenti v koito e adski bezrazli4en!v smisul 4e v4era naprimer se e durjal adski gotino i me e svalql a dnes po4ti ni6to ne pravi....vijdam 4e go e sram,oba4e nqkak si ne iskam da napravq 1-vata kra4ka 6oto purvo iskam pone da mi e priznal 4e me haresva....taka 4e molq vi kajete mi kak po-to4no da go ''nakaram'' da si go priznae tfa puk sled tfa bez problem moga da mu predloja!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    хахаха ама вие само по чата ли се сваляте?

babyt0
    Guest
    NE eStestveno,prosto govoreh konkretno za 4ata,no puk i ne se svalqme mnou v u4ili6te 6oto go e sram

Повече от фен
    Ми ако тебе не те е срам - отивай при него и му кажи - "здр, ко стаа аре на кафенце ала бала" .. почвай да си показваш чувствата и т.н. .. той трае да е сигурен за да предприеме нещо, особенно като го е срам .. ако и тогава нищо не стане - действай ти ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    da kofti verno trqa da e siguren za da naprai ne6to ama ako mu sa natisne6 malko po selski mojebi 6a e gotoff
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    da kofti verno trqa da e siguren za da naprai ne6to ama ako mu sa natisne6 malko po selski mojebi 6a e gotoff
    Баш по-селски не, щот мое си помисли, че си мн зле и т.н. .. щом е срамежлив търси вярно и добро момиче .. едва ли ще сте лепне за некоя такава .. + това най-важното е да тя да бъде себе си ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на iiirish
    след като вчера те е свалял, а днес е пасивен към теб, значи нещо го кара да се отдръпва на моменти. може би причината за това е в теб самата. понякога сами не се усещаме как отблъскваме чрез поведението си човека до нас или го караме да мисли неща, които нямат нищо общо с действителноста.
    по мое мнение няма да е зле и ти да се престрашиш! в крайна сметка не искай той да прави всичко, а ти само да чакаш наготово! след като си толкова сигурна, че той те харесва, бъди упорита и уверена в себе си и му признай всичко

Голям фен
    sled kato mislish 4e te haresva nqma kakvo da 4akash opitai se da mu priznaesh tvoite 4uvsta,no ako toi e bezrazli4en togava ve4e mislq 4e shte trqabva da se otdrypnesh...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Еми значи е прекалено срамежлив сигурно... Еми тогава защо ти не направиш първата крачка,например покани го на кафе. И от там нататък виж какво ще се получи... а ако нищо не се получи-намери си друг!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

babyt0
    Guest
    e 100% sledva6toto koeto 6e napravq e da go pokanq na kafe,sled kato toi ve4e me pokani na rojd. si den koito e sled 6 meseca !mersi mnou

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    след като вчера те е свалял, а днес е пасивен към теб, значи нещо го кара да се отдръпва на моменти. може би причината за това е в теб самата. понякога сами не се усещаме как отблъскваме чрез поведението си човека до нас или го караме да мисли неща, които нямат нищо общо с действителноста.
    по мое мнение няма да е зле и ти да се престрашиш! в крайна сметка не искай той да прави всичко, а ти само да чакаш наготово! след като си толкова сигурна, че той те харесва, бъди упорита и уверена в себе си и му признай всичко
    Абсолютно във всички теми съм напълно съгласен с анито.сл
    Сега също =D>

според мен, трябва да го питаш направо....например, както каза по чата....

направи ти първата крачка за да не съжаляваш после

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: 0t4aqna sum daite mi suvet!:(

Цитирай Първоначално написано от babyt0
    h0raaa,naistina nz kfo da pravq!adski mnou haresvam 1 mom4e...s nego si 4atim postoqnno,svalqme se i toi 100% me haresva oba4e ima i momenti v koito e adski bezrazli4en!v smisul 4e v4era naprimer se e durjal adski gotino i me e svalql a dnes po4ti ni6to ne pravi....vijdam 4e go e sram,oba4e nqkak si ne iskam da napravq 1-vata kra4ka 6oto purvo iskam pone da mi e priznal 4e me haresva....taka 4e molq vi kajete mi kak po-to4no da go ''nakaram'' da si go priznae tfa puk sled tfa bez problem moga da mu predloja!

Abe ti nared li si???????????Po 4ata nqma lubov.........
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си