.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    barby_1989
    Guest

Speshno mi trqbva filosofsko ese

Molq vi pratete me nqkoe filosofsko ese na tema:"VELIKITE FILOSOFI".Ne sum pisala filosofski eseta do sega i nqmam ideq kakvo trqbva da pravq.Ako nqkoi mi pomogne shte mu buda mnogo blagodarna.[/i][/b]

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    su6toto kato obiknovenoto ese prosto e na tema "Velikite filosofi".. koe mu e slojnoto?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Napi6i mi edno 6tom ti se struva lesno

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Да не мислиш, че си нямам друга работа и ще тръгна да ти пиша есето? А и какво ще получа в замяна? Благодарности? Нем.. мерси, мисля да пропусна

Вместо да киснеш на компа като кисело зеле в буре, седни някъде на спокойствие и си напиши есето.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Ti kakvo iska6 da polu4i6 v zamqna?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    какво предлагаш.. ?

EEee az pitah kakvo iska6 ?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    аз съм скромен човек... според възможностите ти..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си