.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Oralni kontraceptivi

Ne namerih tema za hormonalnite tabletki,ta da vi pitam vie kakvi polzvate?Na 16 godini sym i ginekolojkata mi prepory4a Dianne 35 ,no ne znam dali ne e po-dobre da vzema Novynette ..

Голям фен
    Щом гинеколожката ти е препоръчала тези, значи те са на най-подходящи за теб и разбира се резултатни. Не можеш да ги сменяш както си искаш. В крайна сметка всички противозачатични имат еднаъв резултат.
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Енигма
    Guest
    Това са най-силните и вредни хапчета. Предписват се за лечение. Ако имаш някакви проблеми и ти ги е предписала, ги пий! Обаче ако просто ти е предписала противозачатъчни, вземи някои други.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз пия Диане 35 , на почти 17 съм , нямам проблеми с хапчетата , но всеки организъм си е различен .
    И наистина по-добре придържай се към това ,което ти е казала .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Енигма
    Guest
    Абе какви са тея гинеколози. Диане-35 са забранени в Америка, зщото са ужасно силни и вредни. Ужас.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Енигма
    Това са най-силните и вредни хапчета. Предписват се за лечение. Ако имаш някакви проблеми и ти ги е предписала, ги пий! Обаче ако просто ти е предписала противозачатъчни, вземи някои други.
    Не са най-силните. водят се към групата на ниско дозираните и за това имат даже по-малък противозочатъчен ефект- около 99% сигурност, докато с по-силно дозианите бебета стават 2 на 1000. Просто Диането се изписват за лечение на кисти и на акне като допълнение към противозачатъчният им ефект. може за това да са изписани на девойката. А по темата- аз пия Диане 35 около 6 месеца вече и не виждам да съм с 3 крака и 8 ръце. нищо ми няма само дето ПМС е доста жесток в сравнение да речем с времето, когато употребявах Логест. за сметка на това менструацията ми е 3 дни и на 4-тия имим просто 1-2 капки!

Град
    Свищов
    Абе какви са тея гинеколози. Диане-35 са забранени в Америка, зщото са ужасно силни и вредни. Ужас.
    Пак ти казвам пия диане от около 6 месецал Пила съм ги и преди време пак за лечение на кисти. Преди тези 6 месеца пих Логест и не забелязвам особена разлика във физическото ми състояние. Само в това, което написах по-горе за ПМС.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Пак ти казвам пия диане от около 6 месецал Пила съм ги и преди време пак за лечение на кисти. Преди тези 6 месеца пих Логест и не забелязвам особена разлика във физическото ми състояние. Само в това, което написах по-горе за ПМС.

Именно .. и на мен нищо ми няма , правят ми изследвания редовно , и не ми влияе зле Диане-то . Дори нямам болки като твоите . Идва ми като по часовник на датата , продължава ми точно 3 дена . Аз съм си доволна много . Ползвам тези хапчета от около 8 месеца , бях ги спряла само за морето , щото просто нямаше как да ги пия тогава .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Vzeh si Dianne .. Ginekolojkata mi gi izpisa kato kontraceptiv .. oba4e s priqtelq mi po princip polzvame Pharmatex-tabletki... i smqtam taka dokato organizmyt mi svikne s Dianne-to da prodyljavame da polzvame Pharmatex.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vzeh si Dianne .. Ginekolojkata mi gi izpisa kato kontraceptiv .. oba4e s priqtelq mi po princip polzvame Pharmatex-tabletki... i smqtam taka dokato organizmyt mi svikne s Dianne-to da prodyljavame da polzvame Pharmatex.
    Ако започнеш Диането в деня, когато настъпи менструацията ти и по време на нея не правиш секс, то след тези 3-4 дни можеш да си правиш секс на воля без други контрацептиви. нали за това се пият хапчетата. Ако ги почнеш който и друг ден се ползват- ПРЕЗЕРВАТИВИ 7 дни. Организмът веднага блокира образуването на яйцеклетка!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    ama Farmatex-lokalnite ili se priemat prez ustata?

Guest
    Lokalnite.I sym mn dovolna

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Lokalnite.I sym mn dovolna
    i az gi polzvam, ama ponqkoga sa mi mn nepriqtni, moje bi vinata e moq, zashtoto kato go postavq ne iz4akvam 10 minuti v legnalo polojenie i kato stana sled okolo 1-2 minuti malko izti4a .

Лулу
    Guest
    Аз пия Диане-35 от седмица и няколко дни .. и искам да попитам дали е нормално да ме болят гърдите?

Re: Oralni kontraceptivi

Ne namerih tema za hormonalnite tabletki,ta da vi pitam vie kakvi polzvate?Na 16 godini sym i ginekolojkata mi prepory4a Dianne 35 ,no ne znam dali ne e po-dobre da vzema Novynette ..
    Ти ся кво искаш да кажеш че гинеколошката иска те отрови или убе ми мойто мнение е да вземеш това което ти е казала а не което ти искапш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си