- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета за отслабване в задните части
Значи аз съм момче, на 15 години и проблема ми е, че в последно време качвам килограми само в задните ми части.Не съм дебел-66-7 килограма съм 175 висок, но проблема ми е там.Не че е изключително сериозно, но бих се чувствал по-добре, ако тям съм по-слаб.Та кажете някакъв вид диета или нещо друго,хранителен режим или абе не знам, важното да помага
)) . Ходя редовно на фитнес, не тренирам за маса, а за релеф.Благодаря предварително !
ми питай инструктора си на кой уред да тренираш.Според мен тва ще ти разреши проблема
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Повечко кардио ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
izvinqvam se za vuprosa ama kakvo e kardio![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
http://www.bb-team.org/training/000302.phpПървоначално написано от bonboneno^mace
okey mersi...a taka kato gledam dosta razbira6 ot teq raboti ta da izpolzvam i da te pitam koe e nai-podhodq6toto vreme za uprajneniqПървоначално написано от Drak'thul
![]()
A walk to remember
Прочети статята де .. ей тоя мързел .. от този сайт само полезни неща ще научиш .. разгледай го основно ..Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
![]()
hahahahahahahahahha e kak pozna 4e me murziiiiiiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от Drak'thul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A walk to remember
При положение, че още в началото на статята е написано кога е най-добре да се тренира ..Първоначално написано от bonboneno^mace
.. как няма да разбера, че те мързи да четеш ..
..
![]()
hah aaaaaaaaa tova go pro4etohhhh ama da se podsigura moje da ne sum pro4ela pravilno sega aide nabiime za tva 4e me murziПървоначално написано от Drak'thul
![]()
![]()
axax
A walk to remember
Никога не бих посегнал на момиче .. дори и с роза ..Първоначално написано от bonboneno^mace
.. няма да те бия ..
.. но мога и обичам да мъмря ..
![]()
Ами в началото на статията пише,че след натрупването на мускулна маса идва фазата на релефа...Ама до колкото разбрах по-нататък май може да имаш релеф и без да трупаш мускулна маса...Т'фа вярно ли е?
Това в началото на статята е за .. как да ти кажа .. за занимаващите се с фитнес хора ..Първоначално написано от Kar4eto
При фитнеса най-важното нещо е храненето .. при процес на трупане на маса ( което принципно е зима/есен сезоните ) се яде често и по-много, трупа се мускулна маса, но и мазнини .. мазнините се 'чистят' през сезона за чистене ( пролет/лято ) .. тогава мазнините се чистят чрез диета + кардио и по този начин се оформя релефа ..
Без масиране не може да имаш релеф .. тоест може, защото всеки човек си го има, но няма да е същия с някой батко който ходи примерно от 3 години на фитнес и има ясна представа, защо, как и т.н. ходи на тоя фитнес ..
малеееееее голями разправии голямо нещо![]()
има ЛС за тази работа/ не влагам лоши чувства към забележката, въпреки , че звучи груба/
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Аз пък си мислех, че си нямаш друга работа в 3 през ноща ..Първоначално написано от tequila
![]()