- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Екскурзия
Кажете кво правите докато пътувата до някои град,демек като сте на екскурзия кво правите докато стигнете че да не умрете от скука в автобуса :P
Слушам музика
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ми нещо друго щото е малко дългичък пътя и по някое време ще ми писне,нещо друго да се прави?![]()
Прочети някой роман.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Слушам музика, ям, спя, чета списание, играя на GSM-а, закачам се с някой съученик![]()
Mi zabavlqvam se sas sau4enicite si i draznim daskalite![]()
Първоначално написано от Анонимко
e*ati problemaciqta.To se znae k`vo she pravite.kuponi,qdene/piene.meanwhile->
;
;
;
;
![]()
Ами човече,ако си с класа-не мисля,че ще имаш проблеми.Нали ще се лигавите,ще си лафите,ще се хилите и готово.Какво се притесняваш?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Оооо, ако съм на екскурзия с класа си, просто няма начин да ми е скучно ...
Ще слушаме музика, ще дивеем, ще правим простотии, ще си говорим, ще разцъкаме белот![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами много не6та могат да се правят.Ние ппопринцип попийваме отзад на седалките (винаги сме отзад) , пеем,ебаваме се с някои,гооворим си музика слу6аме и всякакви такива.А мога да ви дам идея за една игра :
Зна4и един се е обърнал с гръб и оратора върти по гърба му с пръст мислени кръгове ,и го пита:ОрАТОРе,бораторе какво д НАПРАви този. И посо4ва някой,без човека който казва да знае кой.Примерно: 1.Да целуне еди кой си 2. Да поиска цигара от даскалките 3.Да изяде нещо си и така.И накрая от всички предположения , 4овекът си избира едно от всички-айде да е да поиска цигара от даскалите,а на който се е паднала тежката задача той я изпалняваи така прият на игра.не можах да го обясня особенно добре но се надявам 4е сте ме разбрали
))
Прав е човека. Вземете си едно касетофонче и яко бира в автобуса. Аз с моя клас пътувахме така до Турция една пролет в продължение на 12 часа и нито за миг не ни е било скучноПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Щом се качихме в автобуса се извади виното и през цялото време си пиехме и говорихме.
Пътуването в автобуса е една от тръпките на екскурзиятаАз се лигавя
говоря, пускам майтапи и т.н.
или пък слушам музика![]()
хъхъ..