- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Narkoman li sam?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Zna4i az ve4e treta godina pu6a treva po4ti vseki den tova ozna4ava li 4e sam narkoman?
mi ne si

po4ti

ne .. no si trevoman
Не си наркоман!Ти си препушляк! :P
Пробвай да я спреш за 3 месеца. Ако успееш не си.
Да,вече си пропаднал полуумрял наркоман.

ami ima razlika mejdu trevoman i narko ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
не не си наркоман а тревоман както казаха в по-горните постове за да си наркоман тряя да се боцкаш повечко амфетки туй онуй ..... нали се сещаш
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Trevoman4e... da ne ti puka
ne v nikuf slu4ai ne si narkoman...spored men bez da se surdi6 ti s i4ovek bez kap4ica samu4uvstvie s mn kompleksi, koito smqta 4e kato pu6i 6te go zabelejta, a vsu6tnost pravi6 mn lo6o vpe4atlenie, pone na men i smqtam 4e ako nqkoi ti kaje narkoman ti 6te go haresa6, za6toto misli6 4e 6te predizvika6 sujalenie u nqkoi...mn se luje6, na 19 sum i sum sigurna 4e si nqkuf izpadnal mladej...tfa e ot men, koito e suglasen suglasen, koito ne da si gleda rabotata

Не си наркоман.

Не, не си наркоман.

amii ne ne si narkoman stiga da ne vzimash i ne6o drugo..
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.

mnou qsno 4e ne si,trevata ne e narkotik..,tfa e bilka za dobro nastroenie :P
В МОМЕНТА СИ ПРАЯ ЕДНА ЛИНИИКА ОРАНЖЕВ АМФЕТ ЗА ДОБРО УТРО

xxxxx оранжев
добро да ти е

браво браво =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Ихх това е перфектен начин за разсънване =D> =D> =D>

Pi4 ne si narkoman trevata ne prestrastqva taka 4e spx.
Първоначално написано от Анонимко

a taka komplexari sichki iztupehte malumnici navremdto pushiha 10% ot horata koz i znaeha kfo praat sa ste bokluci sichkite po dobre sprete ili se samoubiite inache az shte fana i shte iztrebvam na red trevomancheta s prazni glava (ne me razbiraite po greshno i az pusha, ma na mene mi deistva dobre) na suseda koito e po maluk mu deistva taka che neiskam da go vijdam prazna tikfa e toi stanal a beshe pichj sa mi se shte da go smachkam kato go vidya osobeno kato e napushen, a inache az si pusha da ,.... ama drugo e
be mani ne pristrastyava, az lichno sega taka mis e pushi che... AAAgRRe, pristrastyava pristrastyava ma to i neta mi e problem sushto... deba...Първоначално написано от bu4oto
Първоначално написано от Анонимко
probvai s metadon

Първоначално написано от DoPye
obi4amte milo

abe za tebe ne znam ama az sum

Дъ бест аватар от галерията