- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POmognete mi ot4aqn sum pls:~(
Лоша работа, брато. Има едно момиче, което харесвам, тя мен също, обаче напоследък (е напоследък от ч месец) нещо страни от мен. Така и не разбрах защо. Направи като мен. ЗАЕБИ Я. Има и други момичета на тая земя.
Първоначално написано от AssShot
prav si pi4 blagodarq
Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.
Iven Freeks Need Love!!
aide zaek ti muj 6a stafa6 fe 6tqh ti kaja udari 1 patron4e vodka i q zabravi ama ti nqma sa pravi6 tei 4e po dobre zemi 1 4a6a bira i zabraqt tupata patka
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
10x pi4 ve4e go napravihПървоначално написано от KuReC
Iven Freeks Need Love!!
Що те мрази?
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
zdr.ne badi siguren 4e te mrazi! postarai se da q spe4eli6.mie f 4etata obi4ame nqakoi da ni hodi po gaza,(s izvinenie) i go ocenqavame kogato spre!napravi se malko na nedostapen-tq 6te osaznae mn ne6ta po tozi na4in.ili 6te se zaradva 4e si q ostavil ili 6te i stane mn gadno i 6te razbere 4e i tq te haresva.tuk sredno polojenie nqama .deistvai!!!!!!i v dvata slu4eq ne6tata 6tre se promenqt korennoo!!!! PROSTO NE MOJE6 VE4NO DA SI TRAE6!
kofti e 4oveka koito obi4ash da te mrazi...savet: ako si siguren 4e te mrazi ne i q tursi ve4e-samo i se unijavash taka/// ama zavisi ot tova zashto te mrazi de???moje da spodelish vse pak..
kazh za6to me mraz i v 2 ili 1 stranica molqte pogledni a na tezi pi4ove koito mi kavzatda q zabrava vi6te se si vikam 4e 6a q zabrava i kato q vida i sarceto mi izka4a![]()
![]()
![]()
![]()
Iven Freeks Need Love!!