- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички ИСТИНСКИ метъли!
Интересно ми е кой какъв точно стил слуша и кои са повече просто пускайте мнения какъв метъл слушате!
BLACK
DEATH
HEAVY
TRASH
INDUSTRIAL
GOTHIC
Слагам само най-популярните стилове!За феновете на така наречения "ню метъл" моля изобщо не си правте труда да пишете тук защото подчертавам темата е за ИСТИНСКИ метъли ок?
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Ми не слушам нищо определено...Дайте некфи яки и аз да почна да слушам...
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
i azПървоначално написано от TheNightRider
![]()
ama naposledak se zaribqvam predimno s death: cradle, bodom, cannibal i t.n.
аааа, големите метъли в теен проблема .. хехе.
всичко без нео и брутално грухтене![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Еми по принцип INDUSTRIAL и GOTHIC,но и по малко от другите![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
slu6am koRn nai mnogo no slu6am i slayer su6to dosta ... tva sa mi lubimite grupi sami premstnete kakuv stil slu6am :P no su6to taka se radvam i na trash dedrugite stilove ... ne 4e ne mi haresvat no prosto ne sa po moq vkus moje da slu6am ne6to razli4no no tva e da kajem primerno za 1 sedmica i posle ... pak staroto
![]()
Моля те, не се излагай. Крейдъл и Бодом нямат грам дет в себе си. А Кенибъл корпс са дет/грайнд.Първоначално написано от Lake_bodom
Аз слушам дет предимно.
Много си права Кредъл уж се водят блек ...поне това което БЯХА кредъл ...bodom също са нещо далечно от дет-а ...преди бях много зарибена по дет метъла ама сега се прехърлих по към блек историите...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Click
Всъщност, всички мислят, че и Крейдъл, и Бодом са блек, но не е съвсем така...
hubu de ne mi se nahvurlqite az da ne sum muzlikalen kritik bahti![]()
И аз не съм много наясно. Просто ти казах да знаеш.![]()
Първоначално написано от TheNightRider
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
po-skoro death s power elementiПървоначално написано от exploitedteen
ne se karaite deca... :P
az po princip gothic si slu6kam, no mnogo zavisi ot nastroenieto... ot burzum ta 4ak do baladki na trivium...![]()
we'll die alone like a stone ^^
с това второто съм по съгласна...Първоначално написано от Lake_bodom
Click
Emm... ne se s4itam za NAI-VELIKATA METALKA NA ZEMQTA,no vse pak slu6am metal. Po-princip vsqkakuv ,no nai-ve4e heavy![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Аз със никой не съм съгласна.Първоначално написано от Death_F
Saatana vittu perkele hate crew!
vsqkakuv slu6am azkakto kazaha zavisi ot nastroenieto
Първоначално написано от Boot
Лейк бодъм...моля те...моля те...ако не знаеш нещо, по-добре питай, щяхме да ти кажем...чИЛДРЕН ЪФ БОДЪМ НЯМАТ ГРАМ ДЕТ В МУЗИКАТА СИ! ВОКАЛИТЕ ИМ СА БЛЕК И ИМАТ СПИЙД И ПАУЪР ЕЛЕМЕНТИ!
И слушащите "всякакъв метъл", слушате ли black, death, doom, folk, viking, trash, heavy, epic, progressive, gore, ambient?
Кажете кои групи слушате и ще ви каже някой какво слушате, ако не можете да го определите.
Попринцип слушам всякакъв метал ;р
Но май най-много се пада тежкият. И за всеки случай, `Death`Whore` да не се заяде, дам знам какви са стиловете, и да и всичките ги слушам. Добре, можеби без готик, защото са ми много лигави, ако мога така да се изразяХм... добре, и нео метъл не слушам много, въпреки че съм луд фен на Лимп Бизкит, но все пак много трудно може да се орпедели даден стил, освен ако не е напълно в критерийте му. Слушам това което ме кефи :Р
Don't hate me, I'm just blind.
А кой за теб е "тежкият" метъл![]()
ми примерно Слип Кнот... както по-горе казах, трудно е да се определи стила на дадена група, на дадена песен, можеСега, като Слип Кнот имат и балади, които страшно ме радват, те какво са?
Children Of Bodom аз съм слушал общо взето само кавъри, но както каза имат блек и спийд.. такаче си зависи от настроението
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
И адски брутални дет банди имат романтични китарни партии и даже цели песни...на кухарка...но това не променя стила им.
Добра колекция.![]()