mmm hi na sichki
znachi mnogo she sum vi blagodaren ako pone nqkoi mi kaje sites ili abe ot kudeto i da e da moga da izteglq gabba , ili nz kak se pishe tochno - tva e nai-tejkiq elektronen stil mislq..
plz
Ха-ха-ха .. мислех си че отдавна знам всички който слушат тая музика .. не са много .. ха-ха .. добре дошъл в клуба .. какво точно ти трябва .. линкчета - бол ..![]()
Като за начинаещ - Thunderdome волуметата от 1 до 24 ..![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
am kvoto i da e .. v smisul po-otbrano
edin priatel mi gi pusna i mn se zaribih
do sq slushah malko po-meko - trance
inache toi mi razpraashe che toq stil e veche star i ne se slushal...
ne che tva ima znachenie de![]()
Skinhead - Extreme Terror
Paul Elstak - I Will Never Surrender
Thunderdome - Cocaina
Thunderdome - Overdose
Rotterdam Terror Corps - We Would Die For Harcore
Paul Elstak vs. Headbanger - Your Mother Sucks Cocks In Hell
и любимото!!!
Headbanger - The Original Gabber
Е тия са ми favs :>
links ???![]()
Ама и нахален :П
http://iwjsaddcgf.data1-bg.info/
Всичките ги има в дата.бг :> Намери си ги :>
mmm sry za nahalstvoto![]()
am az sum na BTK i mai she imam problemi s data-ta![]()
споко, вече оправиха "проблема" :PПървоначално написано от OtherDimension
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife
ne ne
durpam si
mersi mn BornFromPain , jiv i zdrav da si !!
ot tvoq spisuk namerih samo 3 de ...:P ama v ponedelnik chakam CD , tka che mersi vse pak
![]()
Тези ти намерих, без двеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
DJ Skinhead - Extreme Terror.mp3
DJ Paul Elstak - I Will Never Surrender.mp3
thunderdome - cocaina.mp3
thunderdome - Overdose.mp3
DJ Paul vs DJ Headbanger-Your Mother Sucks Cocks In Hell.mp3
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Браво че си се потрудил ама той каза че не може да дърпа от дата.бг.. Пробвай с DC++.. там 100% ще намериш и т'ва на Headbanger което ми е любимо :>
П.С. първо чуй най-стойностите неща по повечко пъти, тогава прибягвай до CD-та.. Щото като слушаш много песни по 1 път изобщо няма да вникнеш в стила :>
Като чуя тоя саунд и изпадам в някакъв собствен свят,абе яко е. Горките съседи бтф.
Да потрудилА съм се !Първоначално написано от BornFromPain
![]()
По-нагоре каза, че май си тегли от датата или поне така разбрах... ако не сори :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
dam , veche moga da teglq ot data
mersi i na 2mata , koito mi pomognahte
BornFromPain - da prav si , no vse pak iskam da chuq za kakvo tochno stava vupros
ComiX - e tva e nai-trudolubivoto momiche - jena za kushtata na vseki muj![]()
thx otnovo.
най-смешно ми става като се появят едни ей такива "oh-so-unique" като тебе...Първоначално написано от Drak'thul
.
стила изобщо не е стар...и повярвай ми, слуша се
Dj Skinhead има невероятно добри парчета...Skarabex те съветвам искрено да чуеш(повече бие на хард техно, отколкото на габа, но има уникални неща просто..) headbanger вче ти казаха, остана само да се присъединя към мнението, че е УАУ..
изобщо тоя стил музика е доста...зашеметяващ, редовно си изтрещявам на него \/
![]()
Първо .. да - уникален съм .. като мен друг няма .. като теб има ли? .. Не мисля .. всеки си е различен ..Първоначално написано от fake
Второ .. къде съм казал, че стила е стар? .. Той даже се води 'новичък' .. и няма да ти вярвам за неверни неща .. може да се слуша масово, но не и в китната ни родина ..
Трето .. мислех да кача едни неща дето никаде ги няма, но ако ще се разправям с такива като теб - забравете .. но кво ли Ви пука вобще? .. Айде със здраве ..
Поне е хубаво да видя, че има повече от двама в този форум които слушат габичка ..![]()
http://store1.data.bg/gabbaqueen/gabba/
ето ти линкче ... габба-та е най-добрата музика !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
'неща, дето никъде ги няма'...брей, а ти откъде ги имаш О.о
а това за стария стил не го казах на теб
дам, ти си различен.като мен.като всички останалиама нямах това предвид
![]()
2. Хаха кое му се води новото? Я виж от колкот време има Thunderdome най-големия габа лейбъл и се замисли, че като и преди тях е имало май не излиза много нов.. За електронна музика е доста доста стар.Първоначално написано от Drak'thul
И БТВ стила може и да се слуша масово, но не колкото си мислиш защото в много страни в европа е забранено да се правят габа партита, заради смъртни случаи по време на партита. От наркотици най-вече деа..
3. Качвай квото искаш.. Аз от пряители габъри си имам най-стойностното, което впрочем изобщо не е от значение.. Габата се слуша на партита, за да усетиш и атмосферата. А и по един начин се чувства на 100 вата у вас.. а на 70 киловата![]()
![]()
fake
Whatever puto ..
BornFromPain
Стил на 20 години е стар за теб? .. Брей .. кво да говориме за рапа тогава ..
Е ти знаеш кво имам бре мани .. и знаеш на кво я слушам .. брей .. кога беше в нас, че не помня? ..
Лапешка му работа ..
exploitedteen
Ха-ха-ха-ха .. пубер .. ко нещо .. хормните ли те удариха а? .. Агресия ли избиваш? .. Комплекси? ..
Лек .. не е лошо като идея да измислиш нещо повече от 'наркоман' и 'лайна' и други такива виско интелектуални думички .. но речника ти е ограничен, не се съмнявам .. още си малък .. има време и за теб ..
И само да те светна, че това да слушаш вид музика не те определя като човек .. наркоман съм бил а? .. ха-ха-ха .. бати вица ..
На какви габба партита си ходил пък ти бе дечко? .. Боже .. кво вобще се занимавам с пубери ..
BornFromPain
Не прощава кво? Да го поема вътрешно ли? Като гледам май живота яко не му е простил .. че толко тъп е станал момчето .. лошо нема ..
Нахранихте ме а? смех смех .. .. омг .. трудно биха могли да ме сдухат разни пубери праещи се на интересни по форуми .. ха-ха ..
Ако си мислиш, че ми се губи време с идеоти като теб .. ама жестоко се лъжеш ..![]()
Затапи ме напраоо .. мале ко че прайм ся .. цъ цъ цъ цъ .. къде е въжето ..![]()
![]()