Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

Първо .. да - уникален съм .. като мен друг няма .. като теб има ли? .. Не мисля .. всеки си е различен ..

Второ .. къде съм казал, че стила е стар? .. Той даже се води 'новичък' .. и няма да ти вярвам за неверни неща .. може да се слуша масово, но не и в китната ни родина ..

Трето .. мислех да кача едни неща дето никаде ги няма, но ако ще се разправям с такива като теб - забравете .. но кво ли Ви пука вобще? .. Айде със здраве ..

Поне е хубаво да видя, че има повече от двама в този форум които слушат габичка ..
2. Хаха кое му се води новото? Я виж от колкот време има Thunderdome най-големия габа лейбъл и се замисли, че като и преди тях е имало май не излиза много нов.. За електронна музика е доста доста стар.
И БТВ стила може и да се слуша масово, но не колкото си мислиш защото в много страни в европа е забранено да се правят габа партита, заради смъртни случаи по време на партита. От наркотици най-вече деа..

3. Качвай квото искаш.. Аз от пряители габъри си имам най-стойностното, което впрочем изобщо не е от значение.. Габата се слуша на партита, за да усетиш и атмосферата. А и по един начин се чувства на 100 вата у вас.. а на 70 киловата