Хаахах да ве Фиър Фактори са габъри яко.. Даже щяха да идват да пускат тука ама не стана работата. А те колко DJ бяха в тая формация, че съвсем съм им изгубил края...
Иначе разните там спийдкор и глупости може да ги броите за хардкор техно, но не и за подобни на габа-та. Щото докато другите стилове са хардкор заради звученето си или скоростта си, габата е хардкор заради чувството което придава. Може би ако агресията или гнева вместо думи бяха под формата на звуци, и двете щяха да звучат точно като габа.
Gabber made the difference between the HARDCORE and the REALLY HARDCORE, както го бяха написали някъде. Много правилно :>
Иначе по въпроса с DJ-ите просто виждаш в сайта на Thunderdome кои DJ са към тях и тва ти е като топ 20 в габа-та(за продюсъри говоря.. иначе за миксиране - всички го можем :>)
А така и така съм се разписал - в България габъри почти няма. Всеки разправя аз се кефя яко, мноо е добро, ама като чуят габа на 20-30 киловата и пропищяват(в повечето случаи дори не отиват да я чуят). Щом даже Mastermind(Thunderdome..) дойде и го бутнаха в Пулс(гадната дупка, която смърди и пред която охраната рита момичета) и имаше 50 човека..