.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    ^EliTo
    Guest

Kakvo 6te napravite pri takava situaciq:

Hodih s edno mom4e mn se obi4ahme i bqhme mn dobri priqteli sled 1god i 5 meseca az skusah s nego zaradi nqgoviqt nai-dobur priqtel kogoto haresvah Cqlo lqto imah nqkakva ako moga da go nareka "vruzka" s tova mom4e (priqtelq) Ama kato po4nahme u4ili6te biv6eto mi gadje zapo4na otnovo da me svalq, a az zapo4nah da izpitvam predi6nite si 4uvstva, kum priqtelq mu ne izpitvam po4ti ni6to ve4e. A biv6iq iska da me celuva, dokosva me a az nz kakvo da pravq Mejdu drugoto edna ot naj-dobrite mi priqtelki e vlubena v biv6iq, a toi ne q haresva a iska men Kakvo bihte napravili na moe mqsto?

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Az ako bqh sigurno shtqh da se pozibia s priqtqla si ( shte mi zima mackata toia )Probvcai po nqkaf nachin da zaribish priqtelkata si s toia ot lqtoto i da se vyrnesh pri stariq. A i shte stane gotino ako izlizate chetirimata Nqkvo qko zapleteno priqtelstvo

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми не знам, аз по принцип не бих позволила изобщо да се стигне до тази ситуация. Не ти ли стига, че си разбила едно приятелство като си застанала между двамата, ами сега искаш пак да се върнеш при бившия?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да ти кажа твоята ситуация е доста объркана!Трябва да решиш най-накрая с кой искаш да си,защото по тоя начин ще разбереш кой наистина обичаш.Сега...бившия-ок,възвърнали са ти се чувствата към него-ами бъди с него.Ти явно почваш отново да го обичаш.А приятелят ти сегашния-разделяш се с него като приятели и това е.Ама да не стане след време и към него чувствата ти да се възвърнат.Помисли си добре.А относно най-добрата ти приятелка-тя само го харесва,а той имам чувството,че има нещо повече от харесване от него страна към теб.Така че говориш с нея и се разбирате като приятелки.Той така и така няма да тръгне с нея,защото и да не беше ти той не я харесва,а към теб чувства има...

Ми доста кофти се е получило , но ще ти кажа да действаш със сърцето си (и малка доза с разума си) . И понеже съм адски егоцентрична ще те посъветвам : така или иначе те вече не са приятели , ти пак харесваш това момче и той те харесва , така че съберете си се . Живота е един живей си го както ти харесва . И мисли за себе си сега .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не виждам къде е проблема, бившият те иска, твоите чувства към него се възвръщат, вече не харесваш приятеля му ...
    Всичко се е наредило, такаче действай, съберете се
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не виждам къде е проблема, бившият те иска, твоите чувства към него се възвръщат, вече не харесваш приятеля му ...
    Дам съгласна съм!Действай, за да не съжаляваш после, че не си се пробвала!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    дамззз и аз така мисля
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    дамззз и аз така мисля
    дамз и аз тей мисля

Голям фен
    Бих решила какво искам,и бих престанала да разигравам хората.А и няма смисъл да се връщаш при бившия,той е бивш,нека си остане такъв.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на iiirish
    бих се върнала при бившия без да се замисля! не ме интересуват приятелки, приятели и т.н. - живота си е мой и аз не съм длъжна да давам обяснения на този или онзи за всяко мое действие или постъпка!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Ситуацията ти е доста заплетена но все пак бих ти дал съвета да решиш с кого ти е по приятно и кого обичаш наистина защото да не вземеш след време да съжаляваш за решението си каквото и да е то.Няма гаранция,че ще постъпиш правилно каквото й да решиш но все пак го обмисли добре.Ок ако наистина започваш да си връщаш чувствата към бившия няма лошо съберете се отново но при това положение трябва да поговориш на дълго и широко със сегашното си гадже и с приятелката си защото по добре да знаят за решението ти от сега.И да бъдат по леко наранени.Иначе Успех с бившия.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Град
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    бих се върнала при бившия без да се замисля! не ме интересуват приятелки, приятели и т.н. - живота си е мой и аз не съм длъжна да давам обяснения на този или онзи за всяко мое действие или постъпка!
    Ами то и аз... ако имах бивша...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ти трябва да прецениш към кой от двамата изпитваш чувства ,защото няма смисъл да си с някой,който не обичаш. Ако решиш, че това и бившия ти, то поговори с приятелката ти, тя трябва да те разбере. Все пак старата любов ръжда не хваща
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Град
    на луната
    И аз съм на същото мнение
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами да ти кажа твоята ситуация е доста объркана!Трябва да решиш най-накрая с кой искаш да си,защото по тоя начин ще разбереш кой наистина обичаш.Сега...бившия-ок,възвърнали са ти се чувствата към него-ами бъди с него.Ти явно почваш отново да го обичаш.А приятелят ти сегашния-разделяш се с него като приятели и това е.Ама да не стане след време и към него чувствата ти да се възвърнат.Помисли си добре.А относно най-добрата ти приятелка-тя само го харесва,а той имам чувството,че има нещо повече от харесване от него страна към теб.Така че говориш с нея и се разбирате като приятелки.Той така и така няма да тръгне с нея,защото и да не беше ти той не я харесва,а към теб чувства има...
    suglasna sum !
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Град
    VaRnA
    Аз бих говорила с моята приятелка и щте й обясня,че имам чувства към него,а явно и той има и щте се постарая да не се скарам с нея(ако ми е наистина толкова добра приятелка)заради едно момче!
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    the same

Щом бившият те сваля и ти го харесваш.. всичко се е наредило.. действай

lele momiche ti si sp zle kak moe da razvalqsh priqtelstvo po dobre se gramni

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladka_kuchka
    lele momiche ti si sp zle kak moe da razvalqsh priqtelstvo po dobre se gramni
    Недей се гърми
    Щом имаш чувства към бившия а тои те сваля се върни при него0о0о0

Фен
    Град
    nqkade tam...

Re: Kakvo 6te napravite pri takava situaciq:

щях да си направя латино сериал
    сериозно била съм в подобно оплетени ситъации но нещото което ме е спсявало е задаването на въпросите : Какво иксам кого искам, и какво точно изпитвам
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си