- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- spermi4ka
abe hora do odeve bqhme s moq i mu go barah mnogo i toi mn se vazbudi i se izprazni... ne sme bili o6te zaedno v legloto i do sq ne bqh vijdala kvo zna4i da se izprazni... no spermata ne e li bqla a tva odeve be6e bezcvetno.... kvo stava?![]()
Нищо не става .. спокойно, напълно нормално е ..Първоначално написано от I^LoVe^My^BaByBoY
Никога не позволявай на мъж/момче да ти се изпразни в устата.. и винаги с презарватив ..
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Не е задължително да е то4но бяла. Може и да е полупрозра4на. А ти сигурна ли си 4е наистина е свършил? Може тва което си видяла да е било предеяакулационна те4ност.![]()
![]()
Робинята на Quench
kva e taq te4nost? mislq 4e svar6i 6toto rakata mi be6e v dankite mu i toi po edno vreme se opita da q izvadi no ne mu pozvolih i nakraq tekna tva bezcvetnoto![]()
kvo e predeqkolacionna te4nost ili tam kakto mu se kazva
Що пък никога да не позволява на мом4е да й се празни в устата?!?Първоначално написано от Drak'thul
Ако ходят сериозно и е сигурна 4е не е болен от нищо, няма проблем
Освен тва една от идеите на свирката е то4но тва да свърши в устата на моми4ето. Поне много мом4ета са казвали 4е ако накрая приятелката им ги накара да свършат някъде (примерно в банята или където и да било) се губело цялото усещане и тръпкта от д*хането. Тва разваляло целия кеф.
![]()
Робинята на Quench
Ха-ха .. мн си лоша и палава ..Първоначално написано от I^LoVe^My^BaByBoY
![]()
Това е предеяакулационна, използва се за смазка ако може така да се кажа, но в нея има и сперматозоиди и може да забременееш - вианги с презарватив .. щом се надърви - слагаш му калъфа и се почвате ..![]()
abe az mislq 4e se izprazni a ne 4e e taq te4nosti nali ne moje da se zabremenee ako glatna "bezcvetna te4nost " :P
Не естественоПървоначално написано от I^LoVe^My^BaByBoY
![]()
![]()
Робинята на Quench
хах .. на колко години си? ... защото момичето което пише тази и другите две теми определно е малко и на акъл ( да не се обиди само ) и на годинки и просто си няма на идея какъви 'пичове' сме ние мъжете .. Знам какво говоря .. помисли малко върху думите ми ..Първоначално написано от SINDEL
ooo ama ti si4ki temi li mi sledi6 xaxaxxa da sravnitelno malka sam na 15 i nqmam mn opit![]()
Във всичките ти теми съм писал ако не виждаш ..Първоначално написано от I^LoVe^My^BaByBoY
![]()
Опита ще го придобиеш, но не бързай за никаде ..![]()
10x
Всичко се учи с времето.
А пък ако попаднеш и на подходящия човек-.Няма нищо по-яко от това човека,когото наистина обичаш да те "обучи" в леглото. Хахаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
dam
мила ще ме извиняваш и аз нямам опит ама да питаш дали може да се забременее през устата...
poprincip e bqla spermata no moje i da e bezcvetna zavisi![]()
спермата може да не е точно бяла ами бяла или полупрозрачна .
Ей голяма драма направихте от тва къв цвят е спермата .. още колко мислят да го пишат едно и също? ..![]()
![]()
може и да е зеленаако е извънземен
![]()
awe stiga ste stenqli za tva 4e nqkoi e malak tuka we ( na po 14-15 godini) tva vse pak nali e teen forum ? za takiva e napreven !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()