.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: spermi4ka

spermi4ka

abe hora do odeve bqhme s moq i mu go barah mnogo i toi mn se vazbudi i se izprazni... ne sme bili o6te zaedno v legloto i do sq ne bqh vijdala kvo zna4i da se izprazni... no spermata ne e li bqla a tva odeve be6e bezcvetno.... kvo stava?

Повече от фен

Re: spermi4ka

Цитирай Първоначално написано от I^LoVe^My^BaByBoY
    abe hora do odeve bqhme s moq i mu go barah mnogo i toi mn se vazbudi i se izprazni... ne sme bili o6te zaedno v legloto i do sq ne bqh vijdala kvo zna4i da se izprazni... no spermata ne e li bqla a tva odeve be6e bezcvetno.... kvo stava?
    Нищо не става .. спокойно, напълно нормално е ..

Никога не позволявай на мъж/момче да ти се изпразни в устата .. и винаги с презарватив ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен
    Град
    SF
    Не е задължително да е то4но бяла. Може и да е полупрозра4на. А ти сигурна ли си 4е наистина е свършил? Може тва което си видяла да е било предеяакулационна те4ност.

Робинята на Quench

kva e taq te4nost? mislq 4e svar6i 6toto rakata mi be6e v dankite mu i toi po edno vreme se opita da q izvadi no ne mu pozvolih i nakraq tekna tva bezcvetnoto

kvo e predeqkolacionna te4nost ili tam kakto mu se kazva

Мега фен
    Град
    SF

Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

Никога не позволявай на мъж/момче да ти се изпразни в устата .. и винаги с презарватив ..
    Що пък никога да не позволява на мом4е да й се празни в устата?!?
    Ако ходят сериозно и е сигурна 4е не е болен от нищо, няма проблем
    Освен тва една от идеите на свирката е то4но тва да свърши в устата на моми4ето. Поне много мом4ета са казвали 4е ако накрая приятелката им ги накара да свършат някъде (примерно в банята или където и да било) се губело цялото усещане и тръпкта от д*хането. Тва разваляло целия кеф.

Робинята на Quench

Повече от фен
    kva e taq te4nost? mislq 4e svar6i 6toto rakata mi be6e v dankite mu i toi po edno vreme se opita da q izvadi no ne mu pozvolih i nakraq tekna tva bezcvetnoto
    Ха-ха .. мн си лоша и палава ..

Това е предеяакулационна, използва се за смазка ако може така да се кажа, но в нея има и сперматозоиди и може да забременееш - вианги с презарватив .. щом се надърви - слагаш му калъфа и се почвате ..

abe az mislq 4e se izprazni a ne 4e e taq te4nost i nali ne moje da se zabremenee ako glatna "bezcvetna te4nost " :P

Мега фен
    Град
    SF
    abe az mislq 4e se izprazni a ne 4e e taq te4nost i nali ne moje da se zabremenee ako glatna "bezcvetna te4nost " :P
    Не естествено

Робинята на Quench

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

Що пък никога да не позволява на мом4е да й се празни в устата?!?
    Ако ходят сериозно и е сигурна 4е не е болен от нищо, няма проблем
    Освен тва една от идеите на свирката е то4но тва да свърши в устата на моми4ето. Поне много мом4ета са казвали 4е ако накрая приятелката им ги накара да свършат някъде (примерно в банята или където и да било) се губело цялото усещане и тръпкта от д*хането. Тва разваляло целия кеф.
    хах .. на колко години си? ... защото момичето което пише тази и другите две теми определно е малко и на акъл ( да не се обиди само ) и на годинки и просто си няма на идея какъви 'пичове' сме ние мъжете .. Знам какво говоря .. помисли малко върху думите ми ..

ooo ama ti si4ki temi li mi sledi6 xaxaxxa da sravnitelno malka sam na 15 i nqmam mn opit

Повече от фен
    ooo ama ti si4ki temi li mi sledi6 xaxaxxa da sravnitelno malka sam na 15 i nqmam mn opit
    Във всичките ти теми съм писал ако не виждаш ..

Опита ще го придобиеш, но не бързай за никаде ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Всичко се учи с времето.
    А пък ако попаднеш и на подходящия човек- .Няма нищо по-яко от това човека,когото наистина обичаш да те "обучи" в леглото. Хахаха.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

мила ще ме извиняваш и аз нямам опит ама да питаш дали може да се забременее през устата...

Голям фен
    Град
    Бургас
    poprincip e bqla spermata no moje i da e bezcvetna zavisi

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    спермата може да не е точно бяла ами бяла или полупрозрачна .

Повече от фен
    Ей голяма драма направихте от тва къв цвят е спермата .. още колко мислят да го пишат едно и също? ..

Голям фен
    Град
    Бургас
    може и да е зелена ако е извънземен

Голям фен
    awe stiga ste stenqli za tva 4e nqkoi e malak tuka we ( na po 14-15 godini) tva vse pak nali e teen forum ? za takiva e napreven !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си