.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: vul6ebno bonbon4e

Фен
    Град
    pleven d'ge

vul6ebno bonbon4e

awe momi4etaaa awe piite postinor4e weeeee piite go vseki den kato vitamin4e weeeeee ako vi boli gvava pak piite postinor4e to e mnogo "POLEZNO" sled vreme kogato iskaate deca a ne mopjete da imate se settete za magi4eskoto bonbon4e "POSTINOR" tva vi ebe ot vsqkade ama ni6to vie si go piite tcttctctct awe sprete se we pro4etete 6ibanata mu listovka kolkoto vi pomaga 10 puti pove4e vredi

SweeTy--
    Guest
    Така е ама понякога се налага да се пие неизбежно е дори и при секс с предпазни мерки стават и гафове и все момичетата са прецакани

Цитирай Първоначално написано от SweeTy--
    Така е ама понякога се налага да се пие неизбежно е дори и при секс с предпазни мерки стават и гафове и все момичетата са прецакани
    Да така е!!!Но автора на темата мисля,че се обръща към по-често опотребяващите Постинор като бонбончета!Съгласна съм с него.Наскоро в една от темите едно момиченце написа,че за 2 седмици 2-пъти и се е наложило и 2 пъти го е пила!!!!!Незнам как така и е хрумнало да пие пак и с каква смелост е правила секс без предпазни средсва,но......2-рия път дори несам сигърна дали ще и подейства.Че така де-питаше дали било нормално да и закъснява със седмица......

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Мислиш ли че на мене ми харесва да пия Постинор но понякога не отричам-налага ми се!Стават фалове и няма начин,по добре Постинор отколкото бебе!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

По-добре противозачатъчни и сигурен партньор,отколкото скъсан капут+Постинор+някоя болест!!!!

Фен
    Град
    pleven d'ge
    da imah predvid momi4etata koito go piqt postonno za tva sum ozaglavil temata bul6ebno bonbon4e osven tva 4etoh nqkade pak iz foruma 4e nqkvo momi4ence prailo sex s priqtelq si i toi ne svur6il v neq ama tq pak pila postinor i podkrepqm s d race i dva kraka mnenieto na "lifestyle" za protivoza4ata4nite

Re: vul6ebno bonbon4e

Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
    awe momi4etaaa awe piite postinor4e weeeee piite go vseki den kato vitamin4e weeeeee ako vi boli gvava pak piite postinor4e to e mnogo "POLEZNO" sled vreme kogato iskaate deca a ne mopjete da imate se settete za magi4eskoto bonbon4e "POSTINOR" tva vi ebe ot vsqkade ama ni6to vie si go piite tcttctctct awe sprete se we pro4etete 6ibanata mu listovka kolkoto vi pomaga 10 puti pove4e vredi
    пич не се подигравай.Вярно,че има лигли,които пият от глезотия тия хапчета,ама има и сериозни момичета,на които се налага понякога да пият тия хапчета.Просто като дойде на пита.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    pleven d'ge

Re: vul6ebno bonbon4e

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
    пич не се подигравай.Вярно,че има лигли,които пият от глезотия тия хапчета,ама има и сериозни момичета,на които се налага понякога да пият тия хапчета.Просто като дойде на пита.

opaaa 4akai ne se podigravam prosto iskam da kaja na momi4encata koito go piqt postoqnno da sprat estestven 4e ponqkoga ima nujda ot tqh ako si 4la drugi moi mneeniq ili postove 6te razbere6 4ei niq sme popadali v slu4ei v koito sme pili postinor nqmam predvid sebe si a priqtelkata si

Мился, че tra-la-la има предвид момичетата, които пускат теми от типа: Приятелят ми беше с презерватив, не свърши в мен, но аз много се страхувам да не съм бременна, дали да не пия един постинор.
    Ето на такива и аз съм писала доста неприятни неща, защото не може да правиш нещо без да имаш елементарната представа от какво и как се забременява.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не пия постинор,а противозачатъчни. И все пак секс правя с презерватив. Изобщо по-добре да се пазя пред това да пия такива глупости. Наистина трябва да се пие при изключително екстремни ситуации,а не при всяко съмнение. Първо замислете се дали сте в овулация,дали е попаднала сперма във влагалището и чак тогава пийте Постинор!

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Мился, че tra-la-la има предвид момичетата, които пускат теми от типа: Приятелят ми беше с презерватив, не свърши в мен, но аз много се страхувам да не съм бременна, дали да не пия един постинор.
    Ето на такива и аз съм писала доста неприятни неща, защото не може да правиш нещо без да имаш елементарната представа от какво и как се забременява.

blagodarq za podkrepata mili4ka to4no tova imah predvid no mai samo ti i o6te nqkolko 4oveka sa razbrali kakvo imah predvid kato pusnah temata

Мега фен Аватара на koalka
    Темата ти е тъпа,защото няма никакъв смисъл.Като я напишеш не можеш да спреш да пият Постинор наляво и надясно.А и недей да даваш такива съвети.

коалка, ти и на мен ми се скара много зловещо преди време като пуснах тема за овулацията и каза, я не пълни на хората главите с глупости и ги остави да се пазят. Виждам, че си много веща по много въпроси, но точно по този изглежда си доста боса. Защото пазенето означава да се пазиш предварително. А не след като си направил щуротия без да мислиш, да пиеш боклуци с цената на здравето си.
    И, скъпа, темата въобще не е тъпа и безполезна. Което момиче има поне малко мозък и инстинкт за самосъхранение ще се замисли като я изчете. Тъпо е една и съща тема тип " помощ, да пия ли постинор" да се пуска стотици пъти от различни момичета, които нямат грам сексуална култура.

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Темата ти е тъпа,защото няма никакъв смисъл.Като я напишеш не можеш да спреш да пият Постинор наляво и надясно.А и недей да даваш такива съвети.
    -

vij prosto kato ne ti haresva temata ne pi6i ne te karam na sila da pi6e6

Темата въобще не е тъпа, а си е точно на място. На мен засега не ми се е налагало да пия постинор първо, защото съм имала късмет да не се къса презерватив и второ не съм от безмозъчните момиченца тръгнали да правят секс още преди да могат да изброят органите на женската полова система. Глупачки! Я се осъзнайте малко! "Изхвърли ми се в устата, мога ли да забременея?Моля ви се помогнете, много съм уплашена!" Е, не го ли четем всеки ден по 732746189769 пъти!?! Мисля че повече няма какво да коментирам...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Темата въобще не е тъпа, а си е точно на място. На мен засега не ми се е налагало да пия постинор първо, защото съм имала късмет да не се къса презерватив и второ не съм от безмозъчните момиченца тръгнали да правят секс още преди да могат да изброят органите на женската полова система. Глупачки! Я се осъзнайте малко! "Изхвърли ми се в устата, мога ли да забременея?Моля ви се помогнете, много съм уплашена!" Е, не го ли четем всеки ден по 732746189769 пъти!?! Мисля че повече няма какво да коментирам...
    mi ta az taq sutrin ot kat suum stanal i sum tuka sum go pro4el tva pone 4 ili 5 puti da i naistina mnogo se smqh na tva "Изхвърли ми се в устата, мога ли да забременея?" mi izvinqvai pro4eti material v neta kolkoto 6te6 otvarq6 google.com i tursi6 4ete6 za kontracepciq za bremennost a ne zadava6 tupi vuprosi

Повече от фен
    vqrno

Голям фен
    Град
    Бургас
    мда темата наистина си е на мястото. някакви пикли на по 14 год като им свършат на коремчетата и пият постинор хаха и после пак питат бременни ли сме. хапчета се взимат като е станала белята ( скъсал се е презерватива или си го правил без) ноо и от едно проникване без няма защо да се взима.. тфа да не е аспирин

Фен
    Град
    pleven d'ge
    takaaaaaa iskam da kaja navsi4ki malki momi4enca deto ne znaqt ni6to za ne6toto nare4eno sex zna4i kogato vi se izpraznqt na korema krakata petite ustata kosata o4ite u6ite togava na 100% ste bremenni da si go znaete i to ne s edno ili dva deca togava zaduljitelno 6te imate triznaci ako ne i 4eteriznaci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си