- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде сте правили секс???!???
а защо да е смешна... момичето си казва е малко с тва "такаа" ще кажеш се ебала 340 пъти хахах ма няа лошо деПървоначално написано от АТАКАБГ
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Мисля, че имаше такава тема.
Руми, Руми, под нивото ти?! Какво ти е нивото на теб?!
ше кажа само AXXAhAXHxaxhahxhAhxahxhaxhaHxhAxhahПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
и ше добавя aXaxHxhxHAhAXhaxhaxhaxhaxhaxhaxhahXHAxHahxhahxah
аве мойто момиче ти и ниво ли си имала бе....къде сме ти под нивото
то по надолу от тебе няма бе ....аз та гледам драпаш там на дъното...
пффффф....земи се осъзнай....дееба и.........................
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
aa da zabravih da dobavq v moreto, i v staqta na malkata sestra na 1 priqtelpriznavam si.
~*Rum4ityyy*~ ...
ооо боже!! Я пак си помисли на кого говориш така миличка?! Ааа?? На какво ниво си ти? Аа?? След като(извинете за израза) са те ебнали на 12 годинКИ, за какво ниво изобщо ми говориш? Смешна си и не само си смешна , а си пословична с простотията си! Като мълчиш изглеждаш по интелигентна , така че .. какво чакаш , покажи малко интелект! Единственото , в което може би ме превъзхождаш , това е бройката мъже и сексуални контакти , които си имала!
В зоопарка при тигрити![]()
Кой набор каза, че си?Първоначално написано от касандра96
А относно темата: на Виенското колелодр по интересни няма...
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
не сам го правила на нестандартни места... а да попитам хората които са го правили в кенефи а ве не ви ли е гнусно??
Love you Kris !!!
На една полянка в съвсем витоша,.. около полянката само борчета, вижда се снегът по витоша и отдолу София.. супер..
Друго място.. в един парк, няма да му казвам името![]()
на капака на кола, в тоалетна на заведение, в асансьор, в парка до нас..)