- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде сте правили секс???!???
Много ми е интересно къде сте правили секс на какви места ???да започна аз хаха направих го за 1-ви път на мястото където най малко съм си мислила че ще го направяв съседната стая на съседката на баба ми които са най добри приятелки и не разбра хаха и в морската градина
ае ся сте вие :Р :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
знам че момчетата имат по така ...странни места хаха като авера ми на няква стена в центъра хахах
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Ami az na mn razli4ni mesta v toaletnite v u4ili6te v klasnite stai v nas v gadjeto na nqkoq peika...... na nqkoq polqna i takam
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Az sum go pravila na: Kapaka na kolata na stadiona v kvartala, pak na stadiona v kvartala samo che na kapaka na kolata a na peikite gore, pred bloka pred nas v edna kola s komshiata mi ot 2-ri etaj v 7.00 chasa sutrinta, na motor v edna gora, v nas,na edna vila v gorata, i v edno maze, ob6to vzeto tova za drugi ne se se6tam![]()
Никъде![]()
![]()
![]()
да и аз никъде![]()
На много и все комфортни места.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
na peika v basein v moreto pred vsi4ki na masata unas na separe v diskotekata v parka v gorata
НИКЪДЕ !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
аз като питах къде сте го правили секс имах предвид на по необичайни места а не в къщо защото всеки който е правил секс е правил в тях си с изключение на мен де ма има време хахаха за даскалото искам да питам в кенефа готяну ли е
))
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
амиии във вход , в морето , в парка..
на легло,в двор,върху кола...
също е яко и в асансьор
takaa...v toaletnata na dreams,v toaletnata na vselenata...v hrastite do edna diskoteka...v basein...v more...v bwto na priqtelq mi...v qhtata ma bash6ta mu...iii mn mn dr![]()
не усещаш ли колко си смешна?Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
obi4ainite sa qsni na vsi4ki vazmojni mesta v tqh i v nas ina4e:
prez denq v zoologi4eskata gradinka do halm4eto na slonovete, do edna reka, ve4er v gradinkata na bloka do nas, sa6tiq blok pod terasata na 1 jena koqto si tupa6e pokrivkatana 1 vila v staqta dokato vsi4ki spqha martvo piqni v neq, v palatka opanata do Marica, v toaletnata na edna picariq,
sega sam hvarlila oko na toaletnite na sladkarnica Bolero(na orlov) i na Holywood select bara![]()
hmm na edno balkon4e v edin blok,na stulbite v edna ku6ta...na edin stulb...i ostanalite puti v nas-na legloto i na zemqta![]()
Feel my pain
ми май не се усеща щото беше написала в една друга тема , че си е изгубила девствеността на 12Първоначално написано от АТАКАБГ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче я по добре отиди до "тоалетната"
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
aa pod nivoto ste miprosty![]()
![]()
Моля??Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
mi az go napravih na zadnata sedalka na edna kola)) malko neudobno ama mina dobre
Първоначално написано от gerity
tova zvu4i interesno ....
![]()
![]()
- ama ne sam go probvala tam oshte
![]()
хаха да яко звуки мисля и а да пробвам ма ко да са напрай като асансьора ни е развален от юли месец ма пък кво пречи в чужд вход аз искам да го напрая в кенефа в даскало хахаПървоначално написано от tedinkata_
ма никой не ми каза как е
хаха интересно ми е как е
хихихи