- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мъжките аромати
еми кажете на вас какви ви допадат?(може и момичетата да си кажат мнението защото главно заради тях се купуват...)
аз лично имам pi на givenchy,един davidoff -deep и vera wang for men...но май този последния ми най-допада,шото е по-лекичък и е някъв тийнски![]()
вие какво ше кажете?
п.с. сиг. темата се повтаря обаче в търсачката не намерих други такива
ооооооооооооо червен стрейт!Най прекрасния аромат за мъже на света!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз съм луда фенка на Mediteraniuma , въпреки че е стар...Не знам ама ме побърква просто
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
az obojavam zeleniq Str + edin na MEXX(nz koi to4no e,6te pitam mujo) i vs na Hugo Boss
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
nai gotiniq aromat e Armani Mania...prosto neustoim... :P
![]()
nai qkiq ama nai qkiq e GIVENCHY POUR HOMME 4erveniq prosto po qk nqma
черен STR8 - на мъжа ми
HUGO BOSS - на един познат/супер парфюм, но кофти притежател/
Calladium - невероятен парфюм, като си го купи... един човек, тайно се пръсках/не устоях/
![]()
Обаче тия парфюми/последните два/ са малко сладникави и не отиват на моя мъж някак си...Той е малко небрежен и за него са сякаш претенциозни, сега ползва Intessa или STR8 , или Diavolo
Също хубав е и Old Spice, но рядко се намира май...
Просто трябва да откриеш парфюма, който ти харесва И отива.На приятел е едно, на твоята кожа- друго.А и по някакъв начин трябва да пасва и с имиджа ти.Звучичи странно,но ако някой има "неподходящ" парфюм- ще ти направи впечатление и ще видиш за какво става дума![]()
бах,явно не сте помирисвали нещо по-скъпичко...
не че се фукам просто тоя стр8 ми е някъв безличен..знам ли...има толкова много парфюми дето на черно можете си ги земете на същата цена като комплект стр8 например![]()
МдамПървоначално написано от olive_oil
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
212 фор менможе би защото ми навява хубави спомени и обичам миризмата на липа.
Има един на Трусарди,ама не му знам как се казва.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
212-каролина херера ако не се лъжа?Първоначално написано от ultra
![]()
Momicheta stiga s tiq komersialni eftini bokluci ... STR8 ... bullshits .. bokluci .. stavat da si napryskam toaletnata sled kato ida po golqma nujda ... momicheto koeto kaza armani mania opredeleno ima nai-dobriq vkus ot tuka ... evala na tebe macko![]()
И аз го харесвам много,но баща ми има такъв и всеки път като го усетя от някъде се оглеждам за негоПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
Иначе мъжките аромати всичките са много хубави и не мога да кажа кой ми е любим тъй като съм зле с имената,а и като подуша даден аромат го свързвам с човек,който го ползва и затова е трудно да определя фаворит![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
azzaro-chrome ei toq parfium napravo me pobarkva!!!
За мен някой евтин парфюм от сорта на "galeria" и т.н.![]()
е просто отвратително, разбирам че има хора който нямат толкова средства
за скъпи парфюми но ако иска да е забележим и жените да се обращат като той мине
трябва да си купи нещо от сорта на "BOSS" "GIVENCHI" "EMPORIO ARMANI" и т.н.
![]()
Не мога да призная парфюмдето го прадават в метро. Единствено си зех един стрейт Рейсинг заради кутийката и да си пръскам седалките на колата. Мисля са да си купя един кендзо 1. И бос топката - тая старата сивата.
2т. системно
Да,точно негоПървоначално написано от Chukasimo
Наистина не всички могат да отделят 70,80 лв.за един що-годе сносен парфюм.
Едно мое гадже си пръскаше обувките отвътре със Давидов,всеки път като го видех и ми се късаше сърцето.Най накрая го изсипа всичкия във ароматизатора на колата си.![]()
(no comment).
Е имах един познат,казвам ви имаше убийствен парфюм.Скоро,ако го засека ще го питам какъв му беше(дано да се сети)..
Оффф все забравям да си вляза от профила.По-горе бях аз.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
essential(lacoste),4erveniq lacoste, selection(boss) aqua di ju(armani),aqua(buvlgari)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Na men mi haresvat nai-mnogo Black Code na Armani i Aqua na Bulgari,sa6to i Echo na Davidoff.
Azzaro - Chrome
Azzaro - Visit
Roshas - Lui
Armani - Mania
Mexx - majkiq...nz kak mu be6e to4no imeto
mm v momenta ne se se6tam za drugi.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
аз сега съм със:
Givenchy Pi
Vera Wang for men
Davidoff deep
ако искате нещо по-тежко...като за представителен мъж-зимате Пи-то
ако пък искате по младежски аромат-Вера Уанг
а пък давидофф си е универсален...жените са луди по него![]()
хихи
Имам чувството, че вече съм писал на няколко места, но за всеки случай:
Fahrenheit - Christian Dior
Eau Sauvage - Christian Dior
Доста са различни един от друг, ама жените много им се кефят. Нека да потвърдят, ако искат...![]()
хаха и аз съм така.. както за червения STR8, както и за това, че ги свързвам с определени хораПървоначално написано от strange__
само че не баща ми, а едно бивше гадже все се пръскаше с него и направо ме побъркваше тоя аромат.. и сега където и да го усетя, все ми се струва, че той е тук
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.