.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ;)
    Guest

daite mi suvet molq vi

zdraveite... zna4i iskam da mi dadete suvet kakvo da napravq...
    ta taka -> zna4i zapoznah se s edno momi4e ot flirt4e.com.. znaem se samo po skype, az sum 8 klas a tq 11 pone taka mi kaza.. ot nqkolko dena si 4atim i si pra6tame razni ikonki pregrudki tva onva.. use6tam 4e q haresvam kolkoto i tupo da vi zvu4i...tq mi kaza 4e jivee samo i samo zada kaje na nqkoi "Obi4am te" .. a taka mi se iska az da buda tozi 4ovek na koito tq da kaje "obi4am te".. daite suvet kvo da napravq.. molq vi

Фен
    Град
    v edna lokva
    ami kaji 4e q haresva6?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ninska
    ami kaji 4e q haresva6?
    Еми да освен това не знам какво друго може да направиш успех с мацката
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

;)
    Guest
    ami ne e li malko taka glupavo o6te na 3-tiq den da i kaja???

;)
    Guest
    nqkak si da i namekna??

;)
    Guest
    da i namekna po nekuv na4in 4e q haresvam

;)

mi shtom si chatite taka kakto ti kazvash... prosto i priznai che zapochvash da q hareesvash ili nshty ot tozi sort.. .. pyk ostanaloto shte doide samo \/
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Guest

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от pebz
    mi shtom si chatite taka kakto ti kazvash... prosto i priznai che zapochvash da q hareesvash ili nshty ot tozi sort.. .. pyk ostanaloto shte doide samo \/
    ami... dai primer kak da namekna

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ама ти само от чата ли я познаваш? Колкото и да я харесваш не мислиш ли,че ако и кажеш може да я стреснеш? Според мен тр първо да я опознаеш много добре, за да и кажеш, че я обичаш. И пак не съм сигурна как ще реагира ,ако не сте се виждали,а само чатите... Нз, ако имаш смелост и кажи, но аз не бих на твое място, поне докато не се видите лично... Ти си прицини де
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми ок започни да и правиш комплименти момичетата обичат тея неща
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    kaj ii 4e q haresvash i priemi neinata reakciq kakvato i da e tq,bydi iskren i bez zaobikalki :P

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    zemi sa pregledai zaek s 11toklasni4ka xaxaxaxaxa tq onaq jena ve4e ti sperma nqma6 are drug put ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Ама ти само от чата ли я познаваш? Колкото и да я харесваш не мислиш ли,че ако и кажеш може да я стреснеш? Според мен тр първо да я опознаеш много добре, за да и кажеш, че я обичаш. И пак не съм сигурна как ще реагира ,ако не сте се виждали,а само чатите... Нз, ако имаш смелост и кажи, но аз не бих на твое място, поне докато не се видите лично... Ти си прицини де

da i az sam na tva mnenie
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    zemi sa pregledai zaek s 11toklasni4ka xaxaxaxaxa tq onaq jena ve4e ti sperma nqma6 are drug put ...

moje bi si prav no ne budi tolkova grub vse pak nali se se6ta6 za lubovta nqma granici

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ти па отде знайш има ли ? или няма сперма , да не си му бил чи*ии ? (базикам се )
    Е верно че мацката е малко големичка 11 клас , с 3 години по голяма а пък и момичетата се развиват по бързо .. това я прави още по голяма но .. според мен трябва я опознаеш първо преди да и казваш каквото и да било свързано с любовта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си