Цитирай Първоначално написано от ~FoR.yOu.I.WiLL~
Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
Моят съвет е -на далеч от него !Дори и той да изпитва някакви симпатии към теб и се получи нещо между вас,мислиш ли ,че бившата му (която явно е голяма к*чка),няма да почне да му се натиска?И ,че той ще я одреже? Ако продължаваш да се ,,сближаваш'' с него ще се влюбиш и ще те боли.
да, много си права, тя наистина ще постъпи така, защото хем вече не иска да е с него, хем като го види да говори с друго момиче и започва да ревнува, сваля му се, дава му напразни надежди и най-накрая пак го оставя без нищо

само че това, което казваш, че е на път да се случи, вече се случи и няма връщане назад - аз вече съм влюбена и не мога, не искам и няма да оставя нещата така, просто не мога да се откажа, искам да му помогна да я забрави, искам да бъда до него, знам, че е адски трудно, почти невъзожно и все пак се чувствам длъжна да опитам, просто вътрешно усещам, че точно така трябва да постъпя, че не трябва да се спирам въпреки многото пречки

освен това мисля, че има надежда, макар и минимална, защото той преди ми казваше, че повече никога не би могъл да бъде с друго момиче, че не може да си го представи дори.. а ето, че беше... с мен, макар и за 1 вечер

ние снощи не се видяхме, защото той имаше ангажимент и не излезе, но ще видим днес какво ще стане...
Това ,,за една вечер'' ще е доста болезнено за теб.Просто хващаш пича и му казваш какво чурстваш,питаш го дали е готов да забрави бившата,дали иска ти да му помогнеш да я забрави.Той казва Да- всички са щастливи,Той казва Не- той губи и ще се върне,но тогава ще е късно