- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смущавате ли се
Смущавате ли се да помолите сексуалния си партньор да ползвате презерватив при секс? Изобщо имате ли някакви притеснения в тази връзка?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Какво ти смущение?
Мани,това е здравето ми.Това е спокойствието ми.
И в този дух..
Никога не се притеснявам да си поискам безопасен секс.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Разбира се че не!!!И се чудя на някой хора-срам ги е да влезнат в аптека и да си купят![]()
Първоначално написано от lifestyle
Май по-скоро ще се смущавам при въпроса "к'во ще кажеш без?"
никога не съм се смущавала да си пазя здравето и спокойствието. Веднъж един ми каза, че не можел с презерватив и аз му казах довиждане. Да видиш как изведнъж се сети, че всъщност може.
Естествено,че не.То,ако се смущавах сега трябваше да си имам бебче!
аз ако се притеснявам ...вобще защо съм с този човек ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
разбира се че НЕ даже още като се метнем на леглото 1-бото нещо което казвам е имаш ли презерватив и вече от там е ясно всичко хахха![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даже и без да питам той сам си го вади
хаха презерватива де
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Първоначално написано от bungle
Пък и приятелят ми е достатъчно разумен!
2т. системно, бан по профил и ип.
ne i ne trqbva da ima
хахахах естествно че не се смущавам! ти добре ли сии??? как можеш да се смущаваш от нещо нормално? да предположим че дадения човек няма болести.. ами бременността?? хах ако хората ги е срам да кажат имаш ли презерв. щяхме да сме 2 пъти повече хора на света![]()
Ни най-малко![]()
дамзззПървоначално написано от bungle
не искам да ставам майка ...
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!