- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите през мевдучасията?
цикля ... и тормоза един фр...
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Понякога си стоя в стаята,друг път се разкарвам из коридорите..къде ходя да ям,къде да пия вода..често ходя и с приятелите отзад училището да пушат..
Еми..аз и още няколко момичета ходиме до "в" клас и до "а" ...там имаме супер мн приятели..Понякога те идват в наща стая..Лафиме си..Не правиме нищо особено..През голямото междучаси отиваме до "Фаст Бургер-а" и ядеме..че в нащо даскало са ужасни нещата за ядене..
![]()
Хвърляме столовете по секциите в дъното на стаята(става яка гюрюлтия),Викаме"1,2,3-ИЗРУД",Като цяло,само с глупости се занимаваме!
v poe4eto slu4ei hodq az i o6te 2-3 fr do blizkata sladkarnica do daskalo i idem pasti,amburgeri..ae kvot ti du6a iska...posle u4im v sladkarnicata..tam nea hora..i opa...svar6i mejdu4asietoo![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам колко сте прости, ама едно е сигурно - ограничени сте.Първоначално написано от tequila
meri88, много ясно, че само ние играем. Другите като са некадърници...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
говоря си със съученици или играя сварка
Ами в големите межучасия вися в лафката а през останалите се мотая в коридора ... не прая нищо по-специално![]()
kreshtq tichame ili burzame koeto mi doide na um...i otivame na dvora v daskaloto i tam pri po-golemite klasove![]()
Като сме първа смяна,половината междучасия спа....другата половина преписвам домашни или съм в коридораНо става много интересно,когато сме втора смяна....тогава почват да се гасят лампи и става наистина весело...
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
обикаляме коридорите и се ебаваме с хората![]()
Тая година съм в нов клас, и сме точно като 2-3 класници- гоним се, падаме, ставаме, търкаля ме се, прегръщаме се.... и още доста неща (става дума за момичета и момчета). Това най често, колкото и бебешко да е. Иначе преписвам домашни, излизаме на двора и обикаляме класовете... ей такива ЛАПЕШКИ работи.
Ахахаха едно междучасие заедно с другите момичета от класа ми (само две са) ходим да ядем, а през останалото време- по коридорите да се смеем на околните
или пък в стаята с момчетата да им се хилим на глупостите, които изобилстват
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Хахха ех начи неспрехте да ми спадате самучувствито с тоя смех еи, особено оная грачещатаПървоначално написано от ludo_mace
![]()
По темата: Пием Пеем Пушим, отиваме за хапване наяждаме се... долавям някъв мираж на момич.. то се оказва неква бабичка на 100 години
, влизама в клас... се едни хилещи се олигофрени.... бе скука от секаде... да незабравим преписването на домашни... и ФУДБОЛА
![]()
Hahu Hihi
ми сядай ад ревеш хахаха не е бзк ..... ми слушай мп3,бийте се там с др и тва е ко да се прай....
3emZz as Se moTaq iz k0riDoriTe i h0dq pRi FriEnDoVeTe oT dr kLasoFe
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
и аз тъиПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3a©h`f
и с едан фр правиме простотии ахха
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
пуша , ям , лафя си със съучениците ми![]()
Да, ама като се залепиш за мен някое междучасие не се оплакваш, налиПървоначално написано от Pezzzz
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ахахаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
![]()
![]()
а то това да си говориш глупости с някой от класа не е ограничено и некадърно , а?!?!?! айде поне като пишеш мисли повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
слизам до долу да пуша по цигара, ако евентуално видя някой с джойнт, се напушваме или си уговаряме среща за другото междучасие...ходя до някъде да си купя нещо за ядене, най-често солети да си друсам в час с мацката дето седи до менa, да...често ходя да пия вода и като минавам по коридора се забавлявам с погледите на дребните от 8-9 клас
![]()
СъщотоПървоначално написано от Анонимко
![]()