.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми най-4есто се ибаам с хората...бия ги..зака4ам ги..хахаха или пък си лафя с някой..разкарвам се по коридорите..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    София
    Hodq navun s edna priqtelka,tq da pushi
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

по принцип ходим да пушим ... ама днеска и запивахме малку че иначе немойм издаржа часовете.
    Аз Не СъМ ТвОеТо МомИчЕ За СвАлКа,
    АрЕ БаТе БеГаЙ С ТаЯ ГлУпАвА БлИзАлКа::.
    .::Аз СъМ От ТеЯ ГоЛеМиТе БрЕйКаРкИ,
    ДеТо Не ПаЛяТ ЕвТиНи ЦиГаРкИ

Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Е ми до даскало има едни бараки (след като се срещнаха с мен са с една по малко )
    всяко междучасие киснем там с цигарите в ръка...
    а най голямата издънка беше като саборих 1та барака
    уфф... още имам белег от керемидата която ми падна на гърба

Re: Какво правите през мевдучасията?

Emi naprimer az s moite priqtelki se zabirame pred glavniq vhod i pu6im kato komini i staa qko laf4e :P
    ucTuHaTa e B My3uKaTa....

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Awe to za nash chas mejduchasie se slivat..ili kisnem v kafeto i si lafim ili slizame pred school ako ne ni domurci da pushim,no ako e mn stud ili mnogo ni e hvanal murzela si pafkam v staqta i gledame glupostite na teq oligofreni ot klasa mi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Какво правите през мевдучасията?

Цитирай Първоначално написано от tequila
    ахаха а то това да си говориш глупости с някой от класа не е ограничено и некадърно , а?!?!?! айде поне като пишеш мисли повече
    Не мога да мисля. Геният удря само избрани личности като тебе, докато такива като мене ги подминава.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Еми ние пък с моята френдка летиме през коридора с метлата на чистачката
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    КМД
    ^^
    Хаха, аз пък като набарам метлата на чистачката почвам да свиря на нея като на китара или на басс и да си развявам косата (дълга ми е). Даже разни клипчета има, трябва да помоля пичовете от класа да ми ги пратят. Във всеки случай става голям смях.

[LP]
    Guest
    Hah mejdu4asito si e mn gotinko pri nas !
    ko si praime ebavki zaribqvki
    Nqkoi puska muzika ot GSM-4eto . Mom4etata ponqkoga igraqt svara Abe vse se izmislq n6 to trqq ti doide ot vatre \/

emi kvo moje da se pravi v edno mejdy4asie nie hodim pri malkite ot 5-tite klasove i im vzimame pari posle hoim v staite draskame po daskite i hvurlqme stolove mn qko stava !!!
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Еми ние по-принцип в междучасията киснем в кафетата, играем карти или шах или просто си лафим в стаята. Преди няколко дена един от класа почна да тренира бокс и донесе едно въже. Всички се зарибихме и сега скачаме с въже в междучасията . Миналата година пък манията беше хека ...
    Може да си последен, но пак да си номер 1

еми попринцип 2/3 от класа + мен ходим да пушим през междучасието,другите май ходят да ядат или ходат да клюкарат
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Forslor
    Guest
    През междучасието ЯМ ,играя хек с приятели и спа.

nai chesto qm ili zaglejdam hybawite dewoiki

ми през малките си приказваме с приятелите а през голямото сам с гаджето и се гушкаме и цункаме
    готина мажоретка много дива и страшно красива

Град
    sofiqqq
    ami to az hodq da pu6a olekva mi ot predi6niq 4as
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ем ходя да си взема кафе + нещо за ядене..най-често вафла И после в класната стая малко почивка А през голямото междучасие отивам само да видя гаджето на горните етажи и после в женския кенеф лафим с мацките от другите класове. През голямото междучасие там се събирам всякакви..можеш да научиш какво ново е станало в даскалото
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Преговарям

Град
    Видин
    Аз лично излизам навън с приятели оная стая се е усмърдяла и не може да се диша и да подишаш чист въздух няма да е зле въпреки,че аз не пуша стоя навън и си говорим 7-8 мин няма да навредят кой знае колко пък и нищо не пречи да подишаш нещо друго освен пот и яко женски парфюм
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Еммм в междучасието аз отиам зад даскалуу за един бърз секс с една дето само там седи после се прибирам вътре в класната яко възбуден ама никой не забелязва.

Хода да ям или сядам пред кабинета в който имам час и си говоря с някой/и от моя клас.
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

събираме хартия на топка, увиваме с тиксо и момчета VS момичета се гониме за топката и в който отбор остане топката докато влезне госпожата тоя печели и другото междучасие пак

ми цъкаме покер , белот , свара ... лафим , преписваме домашни , одим до стола щот там има 1 барче дет е мн готино и си зимаме 1 по 1 чаша кола (в нащо даскало може по 1 чаша за 30 ст ) и там лафим ...
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си