- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите през мевдучасията?
Ходя за кафе, минавам покрай лавката, отивам до някое магазинче. Излизам навън. Понякога ходя да мятам малко на коша. Или обикалям из стаите, за да се видя с някои познати. Или цъкаме белот. Слушаме музика и пеем. Рисуваме по дъската.
Обичайните.![]()
През мевдучасията мевдувам![]()
![]()
![]()
Ям, слушам музика, ходя до стола или кафемашината, даже напоследък подремвам, че имам липса на сън и едвам се сдържам да не заспя в час![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Аз или се мотам из коридорите с фр от другите класове, или спя на чинаили слушам музика... през голямото хода с компанията от класа да пушат и ядът, а аз ги забавлявам през тфа време
![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ами ако никой не ни изгони навън в голямото си лафя с френдовете,ама като някой даскалица влезе и се разкрещи обикновено я псувам по път за магазина.![]()
![]()
Нищо особено![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
първо малко отклоненийце - Вуууу имаш мн яки аватарчетаа ^^
а по темата - чета книжки и обикалям училището с една луда![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ходя до лафката(половината ми междучасие минава понякога),ям,вися в лафката и си лафя с продавачката понякога,преговарям урока,приказвам със някой по коридорите или в стаята,излизам навън..винаги се намира какво да се прави.
Или ходим до магазинчето на разходка и за нещо сладичко, или цъкаме белот, или пък си четем некъв вестникВ класа ни на ден има по 3-4 вестника, та все има какво да се чете :P :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ооо аз ходя на даскало заради междучасиятаимаме си групичка-4 момичета и по цял ден се хилим като побъркани-обсъждаме батковците и тези "мацки" които не ни кефят особено.разказваме си кво ли не...но ни е толкова смешно винаги че вече няколко пъти са ни питали да не сме се напушили
![]()
![]()
![]()
..еМ нИе мАлкИтЕ мЕждУчасИя сВършВат доКът сЕ дОтЪтрИм дО сТаЯтА в кОят тРяа дА сМе , пЪк гОлЯмтО мЕждУчАсИе виНаГи ИмА кО дА сЕ прАй ...гОлЯм кЕф хОдим дО дР кЛасОвЕ дА гИ пОтбЕрЕм дА ходИм дА пуШим ..мИнАвАмЕ пОкраЙ бАткОвцИтЕ в сЪседнОто дАскАлО и иМ слУшаМе пРостОтииТе ..кЛюкАрстВамЕ ..пОслЕ хОдим дА ядЕМ и нАкраЯ пОчвА тЪпИя часаМа оБщО взЕтО дасКалОтО е кУпон D
![]()
I`м a bitch, a тi si пrosто коfтi пiч*