.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ходя за кафе, минавам покрай лавката, отивам до някое магазинче. Излизам навън. Понякога ходя да мятам малко на коша. Или обикалям из стаите, за да се видя с някои познати. Или цъкаме белот. Слушаме музика и пеем. Рисуваме по дъската.

Обичайните.

Повече от фен
    Град
    sofia
    През мевдучасията мевдувам

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ям, слушам музика, ходя до стола или кафемашината, даже напоследък подремвам, че имам липса на сън и едвам се сдържам да не заспя в час
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    In Your Dreams...
    Аз или се мотам из коридорите с фр от другите класове, или спя на чина или слушам музика... през голямото хода с компанията от класа да пушат и ядът, а аз ги забавлявам през тфа време
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Ами ако никой не ни изгони навън в голямото си лафя с френдовете,ама като някой даскалица влезе и се разкрещи обикновено я псувам по път за магазина.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нищо особено
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Пловдив
    първо малко отклоненийце - Вуууу имаш мн яки аватарчетаа ^^

а по темата - чета книжки и обикалям училището с една луда
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ходя до лафката(половината ми междучасие минава понякога),ям,вися в лафката и си лафя с продавачката понякога ,преговарям урока,приказвам със някой по коридорите или в стаята,излизам навън..винаги се намира какво да се прави.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Или ходим до магазинчето на разходка и за нещо сладичко, или цъкаме белот, или пък си четем некъв вестник В класа ни на ден има по 3-4 вестника, та все има какво да се чете :P :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    ооо аз ходя на даскало заради междучасията имаме си групичка-4 момичета и по цял ден се хилим като побъркани-обсъждаме батковците и тези "мацки" които не ни кефят особено.разказваме си кво ли не...но ни е толкова смешно винаги че вече няколко пъти са ни питали да не сме се напушили

Град
    Русе
    ..еМ нИе мАлкИтЕ мЕждУчасИя сВършВат доКът сЕ дОтЪтрИм дО сТаЯтА в кОят тРяа дА сМе , пЪк гОлЯмтО мЕждУчАсИе виНаГи ИмА кО дА сЕ прАй ...гОлЯм кЕф хОдим дО дР кЛасОвЕ дА гИ пОтбЕрЕм дА ходИм дА пуШим ..мИнАвАмЕ пОкраЙ бАткОвцИтЕ в сЪседнОто дАскАлО и иМ слУшаМе пРостОтииТе ..кЛюкАрстВамЕ ..пОслЕ хОдим дА ядЕМ и нАкраЯ пОчвА тЪпИя час аМа оБщО взЕтО дасКалОтО е кУпон D
    I`м a bitch, a тi si пrosто коfтi пiч*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си