.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Photoshop...

Photoshop...

Сигурно съм единственната, която е без photoshop... защо ли? oх.... и аз нз защо, все нещо не стаа, все се обърквам и вчера пак така.. за пореден път си го свалих и за пореден път го махнах... абе некво адски трудно ми изглежда... некви кодове иска и по същото време всички го имат ...

Въпроса ми е от къде го изтеглихте... и искаше ли ви некви кодове...?

Надявам се да успея па този начин да го активирам, смисл с ваща помощ, ако не стане ще викна някой фр в нас...
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Xeex spokoino ne si edinstvena i az nqmam..!??! Svalqh - trih..svalqh - trih
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Цитирай Първоначално написано от SiLeNc3e
    Xeex spokoino ne si edinstvena i az nqmam..!??! Svalqh - trih..svalqh - trih
    Xaxxaxxa maleee... ama az verno qko se draznq za tfa.... photoshop... oh.... deeba bokluka dolen...

Ama taka ili ina4e si go iskam...

Xaa emi az sega tuka pokrai teb re6ih pak da se probvam i uj nqkoi da se hvane da obqsni ama..qvno nqma da e pak 6te se triee Tc..Tc
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

http://torrents.linkos.bg/ тук го има ама ти щом не може да си го инсталнеш сигурно и с торенти не можеш да работиш.
    Иска сериен номер и после активация уж през телефона и точно там става измамата и ти тръгва. Всички си е описано как става. Стига да не те мързи да четеш.

fake
    Guest
    за кфо ви е ако мога да попитам щото всички имат или щото наистина ви трябва

Цитирай Първоначално написано от fake
    за кфо ви е ако мога да попитам щото всички имат или щото наистина ви трябва
    аз с тва смятам да се занимавам за тва си го изучавам сериозно. А някой го имат за газариятя или щото си мислят, че с него може да си направят циците по-големи (нали го знаеш оня бутон "направи циците големи" )

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    (нали го знаеш оня бутон "направи циците големи" )
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Тва е трагичната истина. Има наивни хора, които си мислят, че същестуват такива неща. Вярват и че две различни снимки на един човек компютъра го разпознава и на двете като едно лице.... ХДдхХАхах.

Пропускаш за онзи бутон, който сваля килограми, сменя очи, преческа...

П.С. За какво ви е photoshop, като не можете да работите с нея. Ако ви трябва нещо, кажете на приятел да ви помогне. Защо ви е на ПС-то като не се използва....

Цитирай Първоначално написано от OPEL
    e te sa qsni

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от OPEL

П.С. За какво ви е photoshop, като не можете да работите с нея. Ако ви трябва нещо, кажете на приятел да ви помогне. Защо ви е на ПС-то като не се използва....
    Wow Kfi sa teq ataki ti da ne si se rodil Moderator . ostavigi 6tom im e merak da se zanimavat nikoi ne vi e iskal mnenieto kolko razbirate i s kfo mislite da se zanimavate ... tova 4e te ni6to nqma da napravat e otdelen vupros
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Не бе, Bisollini, чисто и ясно питането беше - "Защо ви е Photoshop като не можете и не искате да се научите да го ползвате". Иначе изобщо не ме интересува кои за кво го ползва.

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Лелеле ти си златоооу!!МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯЯЯЯ търся го от 2 месеца но ето един човек който разбира \/

Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Лелеле ти си златоооу!!МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯЯЯЯ търся го от 2 месеца но ето един човек който разбира \/
    Има го в
    torrents.linkos.bg
    arenabg.com
    thepiratesbay.org
    torrentspy.com

А ти си го търсила 2 месеца. Представям си как си го търсила.

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ми като чета как си го сваляла и си го трила щото иска "некви кодове" ...И какво ся, успя ли да си го сложиш? Май май навсякъде ще ти иска Serial номер и т.н.И какъв е този мерак за PhotoShop?Ти неможеш да си го инсталираш ...как ще работиш с него?? Това да не ти е Paint.
    What you mean to me

Ми като чета как си го сваляла и си го трила щото иска "некви кодове" ...И какво ся, успя ли да си го сложиш? Май май навсякъде ще ти иска Serial номер и т.н.И какъв е този мерак за PhotoShop?Ти неможеш да си го инсталираш ...как ще работиш с него?? Това да не ти е Paint.
    Всяка кракната, която съм виждал версия иска сериен номер (говоря за Photoshop 9 CS2).

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Да, сега можеш и да им обясниш че не е нормално да "свалят и трият" по 100 пъти, защото им искало "невки кодове" (сериен номер).По простота причина, че го иска навсякъде!
    What you mean to me

Да, сега можеш и да им обясниш че не е нормално да "свалят и трият" по 100 пъти, защото им искало "невки кодове" (сериен номер).По простота причина, че го иска навсякъде!
    TRUE!

Такъв прозорец трябва да ви се появи. На мястото на Home пишете ника или името си. На мястото на Computer фамилията си или квото и да е. На мястото на Home Computer пишете името на компа, или компания, или просто БГ. Общо взето тея прозорци нямат значение.
    Отдолу където е мястото за серийния номер пишете: 1045-1302-5692-5842-1244-7027 (Това за Photoshop 9.0 CS2)
    И после Next.
    След това програмата ще се инсталира и при стартирането и ще ви пита дали да пусне 30дневен пробен период или имате код за активиране. Давате му че имате и след това регистрация по телефона. За там е по-сложно. трябва да ти се изпише код, който да препишеш в Key Gen
    Там има едно поле да напишеш кода които си си записала. Даваш 'генерирай' и ще ти даде код който да активационен код. Пишеш го него в активацията на photoshop-a.
    Тва е.

Guest
    mene mi iska nqkuv WinZip.Az si go izteglih ot drugo mqsto,no wse pak nqkoj move li da mi kaje kvo da praq?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mene mi iska nqkuv WinZip.Az si go izteglih ot drugo mqsto,no wse pak nqkoj move li da mi kaje kvo da praq?
    Ако каже кво точно ти е дало....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си