.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз

Трудна възраст

Хора вчера по Готината телевизия даваха от десет часа вечерта един филм ТРУДНА ВЪЗРАСТ....някой може ли да ми каже как се пише точно на английски или да ми даде линк да го сваля или гледам Онлайн

Guest
    hard age ?

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Опитах..не става нещо
    То българите превеждат едно към едно!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    Опитах..не става нещо
    То българите превеждат едно към едно!!!
    Този филм от 10 часа ли ?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен
    Град
    Да даваха го вчера по ГТВ

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Съжалявам аз английски незнам но пробвах да го потърся в една търсачка на Български но го няма6е

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами мисля, че е Thirteen, понеже като прочетох за какво става въпрос беше като това, което казаха по GTV на рекламата.
    Та кажи ако е той
    П.П. И аз исках да го гледам фиилма, ама не успях.
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Значи този филм Thirteen го има в една търсачка но тои се превежда като Тринайсет и то са 2 филм-а единия 2002 година а другия 2003.Това няма да е филма но ето все пак линк и към 2-та http://zamunda.net/details.php?id=64451 към 2003 година филма,а сега и другия http://zamunda.net/details.php?id=578 2002 година.На този от 2002 година маи няма субтитри за това ето и сайта да проверите http://subs.unacs.bg/ надявам се да съм помогнал с не6то

Offfff 4e ste ... filma se kazva "Odd Girl Out" i dnes to4no pitah nqkoi dali neznae link k1m filma ... nooo nikoi ne mi otgovori na temata.. ako nqkoi mi nameri torent ,molq da go dade

Guest
    olee i na men toq film mn mi trqbva i pisax pismo do gtv i mi kazaxa 4e nqma da go izlu4vat pak i mi dadoxa edni linkove det ne pi6e ni6to amm ve4e go imam tozi film pratiha mi go ako nqkoi vse o6te go tursi skype mi e nikol_peneva da pi6e da my go pratq aide {} bye

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си