- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros za pol
Защото "гей" е написано правилно.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз ще кажа само едно:
ДА ЖИВЕЯТ ЛЕСБИЙКИТЕ!!!!
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич...![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?Първоначално написано от atanakata
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
еее ти ме утрепаПървоначално написано от shizzle
малко са момичетата които пият поече от мен... ама колко момчета си видял да отидат у едното момче и да спат на едно легло... а пък такива момичета са много
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Ми те ходят до тоалетна заедно ... гушкат се ... Аз никога не бих гушнал приятел и да вървя из даскало.(хаха тряа да съм мн вкарал,за да го направяПървоначално написано от tra-la-la
![]()
![]()
)
Incomplete..........
Az samo s jeni spq na edno leglo,po-qko e,a i ne hyrkat...Plus tva i drugi raboti moje da se pravqt i izob6to e po-oferta otkolkoto da spq sus sebepodoben po pol individ...
Hahaha,maj otkrih toplata voda!![]()
![]()
![]()
Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.
Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.
Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.
England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат!![]()
![]()
![]()
Otnovo iz4erpatelno mnenie na kolegata!Velik si bate!Първоначално написано от shizzle
...
mi predpolagam 4e na teb kakto i na dr xoda 6te vi e po-priqtno da gledate lezbita otkolkoto geiove.na men li4no mi stava gnusno kato vidq geiove i vupreki 4e sum momi4e predpo4itam da gledam lezbiiki pred 2ma muje koito se...ox samo pri misulta i iztrupvam cqlata
Първоначално написано от jeditte
Za6toto taka sme ustroeniПървоначално написано от MuJIoTo^
Hormoni kvo da gi prai6
![]()
YOU CANT SEE ME!!!