.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: vupros za pol

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Защото "гей" е написано правилно.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Аз ще кажа само едно:
    ДА ЖИВЕЯТ ЛЕСБИЙКИТЕ!!!!
    Важното е не много време да си трезвен!!!
    Живей завинаги в приказката на алкохола!!!

Ми на мен ми е странно това-съвсем нормално е да видиш две момичета(и повече)да се целуват,в смисъл за здрасти.Да се държат за ръка или да ходят заедно до тоалетната,но ако това го направят две момчета веднага ще им лепнат етикет.
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич...
    Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?
    еее ти ме утрепа малко са момичетата които пият поече от мен... ама колко момчета си видял да отидат у едното момче и да спат на едно легло... а пък такива момичета са много
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Re: vupros za pol

Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
    taka temata e malko tupa v smi obi4a da puskam seriozni temi no mi e mnogo 4udno za6to edno momi4e e po sklonno da spi sus su6tiq pol ot kolkoto mom4e da spi s mom4e az li4no s takova vpe4etlenie sum ostanal a vie 6te mi kajete dali e taka
    Ми те ходят до тоалетна заедно ... гушкат се ... Аз никога не бих гушнал приятел и да вървя из даскало.(хаха тряа да съм мн вкарал,за да го направя )
    Incomplete..........

Az samo s jeni spq na edno leglo,po-qko e,a i ne hyrkat...Plus tva i drugi raboti moje da se pravqt i izob6to e po-oferta otkolkoto da spq sus sebepodoben po pol individ...
    Hahaha,maj otkrih toplata voda!

Супер фен
    Град
    Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.

Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.

Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.

England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.

Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.

Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.

England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат!
    Otnovo iz4erpatelno mnenie na kolegata!Velik si bate!

Повече от фен
    ...

mi predpolagam 4e na teb kakto i na dr xoda 6te vi e po-priqtno da gledate lezbita otkolkoto geiove.na men li4no mi stava gnusno kato vidq geiove i vupreki 4e sum momi4e predpo4itam da gledam lezbiiki pred 2ma muje koito se...ox samo pri misulta i iztrupvam cqlata

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Хаха, момчетата като се напият такива изпълнения правят... Прегръщат се, целуват се по бузите, обясняват се "колко се уважават", "Брат ми, обичам та" и други такива, играят кючеци на масата един с друг и то такива стойки правят, нагъчкат се сто човека в една кола и седят един в друг, абе весело е... Била съм дълго време в момчешки компании, като те приемат за част от тайфата се отпускат и ставаш свидетел на какво ли не. А и какви снимки съм виждала от алкохолните им изстъпления... Така че, просто не си го признават, като се внедриш сред тях, ще видиш че има доста физически контакт /не говоря да се мляскат или да са обратни/ В смесена компания иначе са големи мачовци всички много ясно...
    Иначе и аз се чудя, що момичетата се отвращават от целувка между момчета, някъде из форума имаше едно клипче с едни дето се мляскат, мен ме накефиха /

moje mujete da gi e strah ot analnen sex toest na tqh da im go vkarat

Цитирай Първоначално написано от MuJIoTo^
    А защо почти всички се кефят като видят две момичета да се целуват, а ако са момчета казват че е извратено?
    Za6toto taka sme ustroeni Hormoni kvo da gi prai6
    YOU CANT SEE ME!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си