Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
Цитирай Първоначално написано от koalka
Според мен не трябва дори и да се опитваш.Не ти си сгрешил,а и те явно не се интересуват много много.Приятелката ти има доста странно поведение и е явно,че и е все тая дали ще сте приятели.Бившият ти приятел пък те игнорира...Изчакай и виж дали те ще дойдат да говорят с теб.Ако не го направят много има здраве.Но задължително трябва да дойдат и да се извинят да това си държание.Ти не ги моли за нищо.Чувстват се може би гузни донякъде все пак.Но,както казах не е твое задължение да ходиш при тях и да им се молиш.
[quote{SeXy_BaBy}]Може би не са ти казали просто ,защото не са искали да те наранят.Все пак постоянно са били с теб и през това време са се държали сякаш не ходят - това е изпитание за тях - решили са по този начин да опитат да запазят приятелството ти.
Според мен иди и му се извини ,защото той няма да го направи ,поне докато е с нея - не!
Относно първото, вече два месеца минаха. Опитах почти всичко, дори покана за кино, театър, и му дадох дискета с фентъзитата, дето ги пиша (нещо което винаги съм му давал).
А относно второто, може и така да е, но аз вече знам. И защо аз да се извинявам? А и дори без нея се държи хладно. Каза ми, че било изпитателен срок. Заедно с ваканцията някъде се получиха вече шест-седем месеца, и все пак още ме отбягват и притесняват. Та аз знам и не съм направил нищо с което да им покажа, че не ги искам. Не спирам да им говоря и тъм подобните, не я вярна не я виждам изобщо, само когато е с него и то съвсем случайно. Измъчвам се за това, че те се притесняват заради мен. А още повече се притеснявам, че не ми го казват. Бих предпочел наведнъж всичко да си излеят, ама нещо стана и просто "мълчим и сме сами", както се пееше в една песен, ама само аз съм сам. Навсичкото отгоре намразих класа си, съучениците, училището, мнението за оня ми приетал падна, и май мо остнаха малко хора от даскалото с които мога да говоря, но ги виждам един път на ден и то само ако имам късмет. Поне остана един в класа, печен непокист ама е готино момче. Вярно и че той не ме разбира и отдавна не съм му казвал истината ама е идниственият ми приятел през седмицата в тъпото даскало. Защо всичко трябваше да става така?[/quote]Ами нямам представа.Просто нещата понякога нямат логика.Казах ти,ако искат да те търсят.Да не ти пука.Те са виновни,не ти.