Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Не трябва да са табу!!! Аз с моята майка си говоря спокойно за секс и знам че мога да разчитам на нея каквото и да се случи. Трябва всички да са така , защото при една бременност например ( недай си боже ) детето ако не може да разчита на родителите си може да вземе грешното решение ( напр. аборт на черно) ии да си провали живота ( като после не може да има деца).. Аз ако имам деца ще предпочитам да знам дори и на 12 да са поне да знам какво правят да мога да си спра или поне да им дам съвет! Родителите ли са виновни за положението на децата?? За това че повечето са глупавии..?? Или всеки сам избира собствената си съдба ( повлиян от обществото..) ?
Абе, и в това има логика, но въпреки всичко моето мнение е малко по-различно. Аз просто едва ли ще предполагам (или по-точно няма да ми се иска да предполагам), че 10-12 годишната ми дъщеря ще мисли (а може би и прави) за секс, та затова няма и да й говоря по тази тема. Като стане на 15-16 (или айде нека да е 14) и вече съм сигурен, че мисли дза такива неща - тогава по-може. Абе, както и да е, като ми дойде на главата - тогава ще му мисля. Няма повече да вземам отношение по темата, а ще я следя само като наблюдател.