.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Тема за напушени и пияни...

Идеята е тук да се записват мисли само от напушени и от пияни хора.
    Да става веселба!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    НЕ ОБИЧАМ РАЗВАЛЕНО СИРЕНЕ!!!

Супер фен
    хахахах сякфи мисли ли може? ама то ше стане малко объркйвация то секи различно може да си мисли .. дай поне некъф вапрос за обсъждането..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хахахах сякфи мисли ли може? ама то ше стане малко объркйвация то секи различно може да си мисли .. дай поне некъф вапрос за обсъждането..
    Идеята е всеки да записва мислите си, без значение за какво са .
    Да стане манджата! \/

Повече от фен
    ох и такива имам в изобилие...само дето в момента не мога да се сетя...
    Напушена бях развила няква много сложна теорема, която е нещо от типа на 'ако ти за теб си аз и аз за мен съм аз, а ти за мен си ти, но и аз за теб съм ти, то значи, че аз съм си, а ти си аз.'
    Едно момиче пък беше казало 'обичам като лягам върху някой винаги да съм отдолу'...
    Е...тогава и 2те неща ми бяха забавни, незнам защо сега не са
    Аз пък бях казала, отново напушена, на тая по литература, че Гаврош е преплувал дунава с кратунки...Целия клас ми се смя, а аз, понеже не бях чела книгата, изобщо не разбрах защо се смеят на горкото дете...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Офтопик: Абре, вие се изкарахте егати "примерните"...ни пиете, ни козите?!
    Е, на много пияните им е простено.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    ох и такива имам в изобилие...само дето в момента не мога да се сетя...
    Напушена бях развила няква много сложна теорема, която е нещо от типа на 'ако ти за теб си аз и аз за мен съм аз, а ти за мен си ти, но и аз за теб съм ти, то значи, че аз съм си, а ти си аз.'
    Едно момиче пък беше казало 'обичам като лягам върху някой винаги да съм отдолу'...
    Е...тогава и 2те неща ми бяха забавни, незнам защо сега не са
    Аз пък бях казала, отново напушена, на тая по литература, че Гаврош е преплувал дунава с кратунки...Целия клас ми се смя, а аз, понеже не бях чела книгата, изобщо не разбрах защо се смеят на горкото дете...
    ьахьах ти веднъж се беше напушила и повтаряше че некфи санитари те гонят хахаха бяхме в дискотеката и ти казваше че не чуваш музиката а като излязохме от вън ме попита: чуваш ли музиката
    ьахь хаха бе6е мнОооОгОоО напу6ена и мнОоОГОо ти завиждах
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Повече от фен
    Град
    КМД
    Бирводкааааа!!!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Бирводкааааа!!!
    хахахахаха
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Супер фен
    По темата:
    може би този свят е само една от много паралелни реалности.. може би има мн светове, които само чакат да бъдат открити.. и може би като се надрусаме откриваме нова въображаема реалност, където можем да бъдем това което искаме без да мислим какво ще стане и как ще ни възприемат хората.. искам да остана завинаги тука, където съм сега.. в този красив свят където всичко намира смисъл в безсмислието..
    имам още мн мисли в момента, но е трудно да ги подредя с думи ..
    така че тфа е за ся хаха
    очаквайте ново включване..

Супер фен
    еее стига е няма ли други напушени.. бахти..
    ареееееееееееееееее бееееееее хахах
    кфо праите че не пушите??????????/

интересно ми е да видя и на другите кфо им минава теи през главата. щото аз си мисля ся че ми е некфо откуснато такова и си мисля мойте си работи ама вийй ееййй на1ииии хахаха
    уф ай хахаах

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ...смисъл в безсмислието...
    Това трябва да се запомни!

satanata povelqva koito pu6i ocelqva....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен
    най-яките години са детството.. абе между 12 и 18.. и понеже повечето тука да на тая възраст искам да ви кажа радвайте се на животааааа сега се живее сега сме млади.. хахахха аз вече съм в края на тоя период и почвам да разбирам как нещата стават сложниииии и то многооо сложни.. даммммм.. ех ако можех да се върна на 15 пооне хахахах и пак да опознавам света.. е ама то има още кфо да открия.. надявам се хаха но все пак не сикам да остарея.. не не тфа не е за мене .. ама времето не прощава.. ахммм времето е жестоко и си минаваааа.. ех ако можех да го спра поне за малко.. поне за един миг да си поема въздух.. ама не спира е .. ако можех да запазя един миг за вечността и да си живея в този прекрасен миг ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Очаквайте включване след няколко часа.

Ааааа мене ми е много скучно да се напуша и да седна на компютъра, освен ако не гледам нешо де Преди бях писала в един друг форум в почти същата тема...
    Аз пък си мислих това...значи запознавам се с момиче и си мисля,че тя се казва Ани,а явно прост съм и забравила името. И така по едно време разбирам,че не се казва Ани и тогава се замислям,че аз всъщност сама съм си я кръстила Ани,защото така ми изглежда момичето,че да се казва Ани. Та от там се сетих,че си изграждам представа за някое име и като ми кажат тва име и аз си представям готов образ. Ох,май не го обясних както трябва.
    Също си мислих... като се прибирах ми мина черна котка през пътя,а ако не я бях видяла,ако примерно гледах назад, въобще нямаше да си помисля някви неща за лош късмет и въобще нямаше да се замисля дали пък деня ми няма да свърши лошо,което аз направих заради виждането на котката.
    Сега пък ми се допи мляко с какао и се чудя защо примерно не ми се допи вода. Не мога да измисля обаче как така разбирам какво ми се пие. Защото примерно сега бира не ми се пие и кола не ми се пие,ама ми се пие мляко с какао. Дали езика ми има някакви участъци,които изпращат импулси до мозъка за вкуса на млякото с какао? Много интересно ми стана,ще трябва да попитам някой,ако не забравя. А дали другите хора ще знаят такова нещо-мисля,че не. Май ще трябва да напиша в google "вкусови рецептори",ама май няма да ми излеле това,което ще ми свърши работа. Абе какво написах и тва се чудя,а сега се чудя защо се чудя. Абе в крайна сметка ще пие мляко с какао и така ще си реша проблема.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Axaxaxa e nemate ukul..haha az kato sum piqna misleneto ne mi se otdava ama gram...ahahahhaah ama vij pluvaneto v lokvichki i revaneto za brat put deto neiskaha da mi go donesat v staqta sa mi silnite cherti..ahhahah Vednuj kato se bqh napushila v staroto mi school bqh reshila che po ulicata ima taraleji i gepih metlata na edna ciganka (ot teq det metat po ulicite) i pochnah da gi gonq i da kreshta "mrete bockashti gadoveeeee" hahaha mn zabavno beshe horata me pomisliha za luda
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    pqn sim nfa sffinja

eeee tfa s taralejite e ni6u pred vuobrajaemite ni priqteli Go6o na To6o na Joro Na Pe6o na Brat Mu brat4ed, priqtel Badjo i Sal :P xaxaxa 1 put kato se napihme s 1 fr i v 5.30 sutrinta dignahme cqlo Kazi4ene (tam jiveq) da stava 4e Aladin rodi,a Zoltan ima hemoroidi. Osv tfa trea6e da padnat za 200 i da koziruvat..... na dr den 6tqha da ni ubiqt.. no samo 6tqha

Голям фен
    Два рома...Единя за кеф, другия за здраве(демек за разширяване на кръвоносните съдове)

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    pqn sim nfa sffinja
    Превод в ефир, от вчера - "Пиян съм на свиня"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Толкова се омотах, че нямаше да мога да влезна във форума.

Guest
    Az kato sam napu6ena vsi4ko mi se vijda vav film i 4e sam tam no se 4uvstvam 4e ne sam tam i si 4uvam 4lasa kato na mikrofon i imam 4uvstvoto 4e kato se pribiram u nas ulicite nqmat krai i mi se struvat mn dalgi abe napravo nqmam dumi ima i o6te takiva izcepki no sega ne moga da mislq

Веднъж бях измислил, че Роки (боксьора) е педераст Аргументите ми бяха, че излиза на ринга да се бие само по някакви супер изрязани бански пред публика от много мъже и му плащат за това, а на всичкото отгоре със съперника си като се набарат в ъгъла даже и съдията не може да ги прекъсне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си